Intrebare rezolvata

avatar

Cum gasesc sponsorizari pentru a fonda o revista de psihologie ?

Dorim sa fondam o revista de psihologie in Pitesti, singura de acest gen, de altfel, din oras, insa nu dispunem de resurse suficiente. Oferim publicitate radio si nu numai.

Firmelor sau celor care ne pot sponsoriza le oferim publicitate pe site-ul Universitatii din Pitesti, la posturi de radio din municipiu si din Arad, dar si in tara prin intermediul simpozioanelor, colocviilor, concursurilor la care va participa revista.

A intrebat Madalina Cristina

Raspunsul ales

avatar

Liviu Sav a raspuns pe 25.03.2010, 11:32

Credeti ca se justifica o revista pt o nisa atat de ingusta cu distributie locala? In Pitesti nu sunt mai mult de 150-200 de psihologi din care 75% nu vor fi interesati de revista dvs. Chiar daca ati face revista cu distributie nationala, nu vad sanse mai mare de izbanda. Daca ati schimba publicul tinta, ati avea o sansa, dar oricum este aglomeratie mare in presa scrisa si bataie mare pe bugetele de publicitate. Pe sponsorizari nu are rost sa va bazati lansarea unei reviste.

Sursa: BROKER de IDEI - http://www.BROKERdeIDEI.ro/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 24.03.2010, 22:38

Buna seara!
Includeti revista ca obiectiv la un proiect cu finantare din fonduri structurale pe POSDRU.Este cheltuiala eligibila pe cateva Domenii de Interventie.
Pentru alte lamuriri,va astept cu solicitare pe email: duplicomgrup@hotmail.com
Toate cele bune!

Sursa: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello