Intrebare rezolvata

avatar

De ce acte si/sau autorizatii am nevoie pentru a deschide un aprozar?

A intrebat Nedelcu Gabriel

Raspunsul ales

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 8.04.2008, 14:43

in primul rand trebuie sa ai o firma!daca cauti pe google gasesti modalitatea de infiintare rapida a societatii comerciale!parerea mea este sa te ocupi personal de toate actele!pierzi un pic de timp dar economisesti bani!nu te lua dupa cei care se ofera sa iti rezolve actele!urmatorul pas este gasirea unui contabil care sa te invete chichitele evidentelor si sa fie dispus sa iti faca contabilitatea!urmatorul pas este problema spatiului!daca detii tu un spatiu este super, iar daca nu...sa cauti ceva in limita posibilitatilor tale financiare!aprozarul poate vinde produse cumparate de la depozite en-gross dar parerea mea ca exista si posibilitatea de achizitie directa de la producatori in functie de cererea de legume, fructe de pe piata!multa bafta!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Blejan Cristina a raspuns pe 8.04.2008, 08:42

cel mai bine e sa-ti dau un nr de telefon a unei doamne jurist care ne-a ajutat pe noi in tot ceea ce inseamna hartogaraie si care credema pe cuvant are si mana buna in deschiderea unei afaceri. Se numeste BLAGA NICOLETA SI ARE NR DE TELEFON:0728118894.DZEU SA-TI AJUTE!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello