Intrebare rezolvata

avatar

Pentru ce domenii de protectia mediului se acorda fonduri europene ?

De unde obtin informatii ?
Cine gestioneaza proiectele la nivel national ?

Multumesc anticipat !

A intrebat Ion Costache

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 27.01.2010, 09:19

Domeniul pentru care se pot obtine fonduri nerambursabile sunt cele legate de protectia mediului, adica pentru tehnologiile care  recicleaza deseuri( plastice,lemn,etc) cu scopul de a le transforma in produse vandabile, de exemplu ,pentru industria constructiilor industriale, mobila,etc. Un asemenea exemplu ar fi ,reciclarea maselor plastice si a rumegusului ,care se amesteca intr-un utilaj specific ,pentru obtinerea LEMNULUI SINTETIC. Cantitatea de rumegus in LEMNUL SINTETIC este de min .50%. LEMNUL SINTETIC se poate trage in placi ca si OSB-ul sau PAL-ul, scanduri sau profile de rezistenta. LEMNUL  SINTETIC este mai bun ca rezistenta ( nici nu se compara, de fapt!) ca lemnul natural,OSB-ul,PAL-ul ,etc. si de aceea se poate folosi ,cu mult succes, la construirea caselor, mobila,paleti,tigle sintetice,cofraje,etc. LEMNUL SINTETIC este mai ieftin si constituie o excelenta alternativa ,la produsele de lemn clasice ,mai ales lemnul natur, care este  o sursa de materii prime ,din ce in ce mai limitata!Dar pentru detaliile legate de obtinerea acestor fonduri poate fi  consultat un expert care lucreaza curent in domeniu cu deosebit succes,la nr. de telefon: 0745020314.succes!

Sursa: Research and Engineering Centre

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 23.02.2010, 14:46

Buna ziua!
Pentru investitii in domeniul protectiei mediului exista un program numit Programul Operational Sectorial de Mediu(POS Mediu),care include mai multe axe si domenii de interventie.
Pentru mai multe informatii,va rugam a ne contacta pe email: duplicomgrup@hotmail.com.
Bineinteles,detaliati un pic ceea ce doriti dvs si de unde porniti.
S-auzim de bine!

Sursa: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello