Intrebare rezolvata

avatar

Se poate desfasura o afacere de reciclat PET de la o groapa de gunoi ecologica?

Sunt interesat de afacerea reciclarii PET-urilor. M-am uitat pe-ici pe-colo si ar fi profitabila, dar in zona in care locuiesc lucrurile stau putin diferit.

Pe scurt, salubrizarea si administrarea gropii de gunoi ( groapa de gunoi ecologica) sunt contractate de consiliul local unei firme monstru ( capital de milioane de euro), iar in acest caz, nu stiu daca as putea strapunge prin "mafia" aceasta, intrucat firma despre care vorbeam sorteaza si prelucreaza PET-uri pe care le vinde la un profit bunicel de-asemenea.

Intrucat ei sunt administratorii gropii de gunoi ecologice, firma mea ar avea dreptul sa colecteze materiale reciclabile de la groapa de gunoi/ ghenele firmei?

Multumesc.

A intrebat Constantinescu Matei

Raspunsul ales

avatar

Ilie-marcel Sandru a raspuns pe 14.10.2009, 10:21

Legal,societatea d-voastra are dreptul sa colecteze.Practic insa,daca groapa e cesionata,cel care o are in administrare nu va va da voie nici macar sa va apropiati.
Si inca ceva.Nu vreau sa va descurajez,dar va spun din experienta(vezi deseurireciclabile.aaz.ro )ca daca doriti sa va axati numai pe PET,nu prea aveti sanse de castig.Va trebuie cantitati mari si nu e deloc usor sa le adunati.
Oricum,eu va doresc mult succes.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello