Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot obtine fonduri nerambursabile pentru a- mi deschide un supermarket?

Ma numesc Viviana, am 23 de ani, sunt casatorita si am dori sa ne deschidem un supermarket, pentru ca la noi in orasel nu exista asa ceva si sigur ar merge aceasta afacere.Va multumesc si astept raspuns.

A intrebat Viorica Coman

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 1.03.2008, 18:36

Nu puteti .
In viata si mai ales in economie nu exista gratuitati.
Ceea ce apare ca fiind gratuitate in cadrul alocarilor de fonduri nerambursabile, in fapt reprezinta o plata a sectorului public acordata sectorului privat pentru contributia acestuia din urma la realizarea unor politici publice. Domeniul vizat de dvs. nu reprezinta o prioritate care aduce asemenea beneficii publice incat merita incurajata cu ... bani publici ! (parerea mea !)
Este mai realist sa va ganditi la o alta modalitate de (co)finantare a acestei afaceri. Atragerea de investitori, eventuala emisiune de actiuni .... functie si de puterea dvs. de negociere, adica cu ce veniti? (plan de afacere realist, teren, spatiu, capital ...???)
Oare de ce nu exista inca in orasul dvs. o asemenea afacere ? De obicei o astfel de nisa este ocupata foarte rapid ! .... hmmm - asta-mi da de gandit?

Sursa: Constantin Grigoras, CISA Consulting, www.cisa.info.ro, e-mail:office@cisa.info.ro

Voteaza:   3 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Berardinelli Oscar a raspuns pe 22.03.2008, 08:19

Ma tem ca pt un supermarket nu vei obtine in veci astfel de fonduri. Ele se dau numai pt dezvoltarea zonelor defavorizate, agricultura si sectoare cu probleme.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Buzea a raspuns pe 10.03.2008, 20:04

Nu se poate.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello