Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot infiinta o revista?

In cazul in care nu am o firma care sa editeze revista respectiva exista posibilitatea sa caut una cu care sa colaborez in acest sens, dar revista sa fie a mea ?

Mi-am dat seama ca nu am fost foarte explicita in intrebare. Eu sunt de profesie psiholog si doresc sa creez o revista de specialitate pe acest domeniu cu un tiraj mic, distribuita gratuit pentru o anumita categorie de persoane, respectiv cei ce profeseaza in domeniu.

Nu este vorba ca nu vreau sa imi asum responsabilitati pentru ea, insa eu nu am o firma, respectiv personalitate juridica pentru a angaja cei doi oameni care sa ma ajute pentru a scrie, scoate distribui, etc. aceasta revista, si in acest sens doresc sa colaborez cu o firma care sa ma ajute pe aceasta parte juridica.

Pot ca pfa sa fac acest lucru eu ? Respectiv sa cer issn si sa angajez oamenii care sa ma ajute ? Eu nu am cunostinte juridice de nici un fel si orice informatie imi este de ajutor.

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

A intrebat Vask Annie

Raspunsul ales

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 23.09.2009, 09:45

Sunt 2 aspecte: doriti sa o aveti la vanzare in diferite retele, etc sau scoateti cateva sute de exemplare si le dati cadou la un eveniment/evenimente, fara bani!
Pentru vanzare: Pentru o revista/publicatie pe care doriti sa o scoateti pe piata va trebuie un cod de la o editura, deci obligatoriu luati legatura cu una dintre acestea. Daca toata investitia este a dvs, revista este a dvs (puteti merge si intreba chiar la 2-3 edituri ce conditii au, ca s ava faceti idee.
Daca nu este pentru vanzare - puteti tipari oriunde va convine (va putem ajuta chiar noi cu titarirea)
Mare atentie totusi la ce materiale folositi - texte, fotografii, unele este posibil sa fie protejate de drepturi de autor. Daca textele si desenele / pozele sunt ale dvs, atunci nu aveti probleme.

Pentru inceput cam atat

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ion Bradea a raspuns pe 23.09.2009, 01:37

Buna dimineata,

a edita "ceva" este una si a tipografia este altceva.
Dvs. de fapt ce doriti? Sa scrieti articole dintr-un anumit domeniu, deci sa redactati, iar o alta firma sa tipografieze? Sigur, in acest caz, REVISTA este a DVs. Dar daca altcineva "scrie" Revista iar Dvs, o "tipografiati" atunci nu e aDvs., deoarece faceti tipografie.

Salut.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Liviu Sav a raspuns pe 23.09.2009, 08:37

Nu inteleg ce doriti de fapt. In plus, exista foarte multe reviste pe piata si nu vad un motiv obiectiv pt care sa intrati intr-o astfel de afacere acum...

Sursa: InfoCredit - http://www.BROKERdeBANI.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Cristian Dirtu a raspuns pe 24.09.2009, 11:07

Buna ziua,
Din cate inteleg doriti sa faceti o revista dar informatia sa fie culeasa de altcineva, sau informatia si imaginile sunt ale dumneavoastra, numai trebuie consiliere in ceea ce priveste modul de asezare in pagina?
Dupa ce s-a stabilit informatia si imaginile si s-a realizat o macheta pe baza acestora bineinteles ca va merge la tipografie.
Pentru consiliere, realizarea machetei si tiparire ne gasiti la office@omniprint.ro; 0755 413 627.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

DML - Cabinet Individual Expert Contabil Contabil a raspuns pe 23.09.2009, 09:05

eu zic sa o faci tu cu firma ta sai PF-ul tau.

Sursa: http://www.bagamare.ro/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello