Intrebare rezolvata

avatar

Cum gasesc cumparatori pentru praf de ciment import Bulgaria?

Pot aduce ciment din Bulgaria la un pret sub cel din tara (cel putin cel din magazinele de specialitate). Exista fie posibilitatea preluarii direct de la sursa (din Bulgaria), fie transportat in tara (contra cost evident).

A intrebat a Catalin

Raspunsul ales

avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 10.03.2008, 23:14

Opinia mea este sa te adresezi cu oferta (care sa cuprinda toate specificatiile produsului,felul cum este ambalat,ce termen de garantie are,si pretul in Romania) marilor magazine care vind materiale de constructii,de asemenea marilor constructori,statiilor de betoane, primariilor ,producatorilor de pavele si boltari si de ce nu depozitelor de materiale de constructii care sunt peste tot.Daca pretul este accesibil si calitatea buna sigur vei gasi clienti,depinde ce cantitate poti livra si care sunt modalitatile in care trebuie facuta plata(spun asta pentru ca multi prefera plata la termen sau la vinzare ).Posteaza anunturi pe net si in ziare,dar si pe BIZOO,dar nu uita sa specifici pretul ,adus in Romania,conteaza asta.
Bafta

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello