Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot sa intru in contact cu firme de arhitectura?

Am firma de proiectare rezistenta, doresc colaborare cu firme de arhitectura, am trimis mailuri, am incercat sa-mi fac reclama dar nu am primit niciun raspuns.

A intrebat Florea Mirela

Raspunsul ales

avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 21.02.2008, 23:03

Am hotarat ca trebuie sa fac ceva.Asadar aceste coordonate: Ing.Dipl. GUTU VIOREL , proiectconsult_gr@yahoo.com, 0744302114 ,0246215078 te vor pune in legatura cu un om deosebit ,si sunt convinsa ca ve-ti colabora super.Este un om cu simtul ratiunii si al bunului simt.Si apoi si preturile sunt mai mici decit ale altor specialisti bucuresteni.Inconvenientul este ca se afla in Giurgiu,dar nu cred sa fie un impediment,45 minute distanta de capitala pe autostrada,traficul fiind fluent.
Mentioneaza ca eu Gabriela Boroleanu te-am indrumat la dinsul.
Bafta

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 21.02.2008, 23:07

Nu exista o "reteta", ar fi prea simplu; in general, in domeniile in care competenta profesionala este ceea ce se "tranzactioneaza" , publicitatea clasica nu functioneaza. Ceea ce functioneaza cu adevarat este publicitatea "de la gura la ureche" adica recomandarile.
Nu ma mir ca instrumentele publicitare pe care le-ati folosit nu au dat roade. Va recomand sa va prezentati la firme de arhitectura, cu sau fara recomandari, si sa abordati frontal problema : va prezentati si aratati clar scopul / obiectivul dvs. , adica stabilirea de relatii contractuale / parteneriale. Nu uitati ca este nevoie sa bateti la 10 usi pentru a se deschide 4 si pentru a incheia un contract !! Cateva refuzuri nu trebuie sa va descurajeze ! Perseverati ! Sigur se vor gasi arhitecti cu spirit antreprenorial si bune abilitati de comunicare care sa aprecieze franchetea . poate chiar curajul dvs.
Va doresc mult succes; fiti convins ca este mult de lucru in domeniu, mai ales acum cu proiectele impulsionate de fondurile structurale.

Sursa: Constantin Grigoras, CISA Consulting, www.cisa.info.ro, e-mail:office@cisa.info.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello