Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot distribui internet?

Va rog sa ma ajutati, spunandu-mi cum pot livra internet si sa o fac in forma legala. Livrarea este doar pentru cativa utilizatori, si vreau sa o fac printr-un modem wireless, iar taxarea vreau sa o fac in valuta.

Ma intereseaza actele necesare. Multumesc anticipat

EDITARE 1

Nu pot sa dau internet la mai multi utilizatori deoarece trebuie sa folosesc internet mobil, si capacitatile sunt limitate. Si imi trebuie si un router puternic, daca se poate ptr distante mai mari. Deci care ar fi procedura legala?

A intrebat Paul Paul

Raspunsul ales

avatar

Aurel Cozma a raspuns pe 22.08.2009, 23:13

Buna ziua,
Daca investitia este in mediul rural, puteti obtine finantare nerambursabila pentru realizarea unei idei de afacere de acest fel.

Sursa: Europrogram

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 22.08.2009, 11:58

In primul rand trebuie sa aveti o forma de organizare ca si persoana juridica!trebuie sa gasiti un provider care va ofera internet la preturi rezonabile,sa cumparati un router wireless corespunzator si sa va apucati de treaba!Nu inteleg totusi de ce doar pentru cativa utilizatori si de ce neaparat doriti sa facturati in valuta contravaloarea serviciilor prestate!cu alte intrebari va stau la dispozitie!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello