Intrebare rezolvata

avatar

Ce aprobari si acte sunt necesare unui centru de copiere?

Am o societate (SRL) in statut am codul caen pentru un centru de copiere-redactare documente, nu gasesc nici unde si nici nu stiu de unde si ce aprobari imi trebuiesc (mediu, sau orice altceva) autorizatii sau pot deschide si da drumu efectiv, nu vreau sa ma trezesc cu amenda de nu stiu cate milioane.

A intrebat Florin Purea

Raspunsul ales

avatar

Mihail Florian Dilgoci a raspuns pe 25.07.2009, 15:48

Daca ai declarat la CAMERA DE COMERT punctul de lucru cu activitatea de COPY SHOP,nu mai ai nevoie de alte aprobari.Ce trebuie sa stii si este FOARTE IMPORTANT:  Nu ai voie sa vinzi alte produse (ALIMENTARE) .Nu ai voie sa copiezi carti, lucrari de diploma in totalitate(fara coperti) vezi dreptul de autor.Nu ai voie sa copiezi documente pe color :(pasapoarte,buletine,diplome,atestate si alte acte ce poarta stampila.Sunt mai multe de discutat la acest capitol.Eu ma ocup cu asa ceva de 10 ani,sunt importator direct de echpamente de copiat.Daca doresti mai multe informatii,te ajut cu placere." MULTA  BAFTA"  

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ion Bradea a raspuns pe 25.07.2009, 11:14

Salutari la Moldova Noua!

Teoretic, nu mai aveti nevoie de nimic, din moment ce aveti Srl cu codul CAEN respectiv. Banuiesc, ca aveti casa de marcat?
Aveti grija cum va descotorositi de tonere, cartuse, etc, sa nu le aruncati pe Dunare. (gluma)

Succes !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 25.07.2009, 13:19


Actionati ! nu va blocati intr-o atitudine de teama fata de necunoscut; nu adoptati atitudinea drobului de sare; adultii si mai ales intreprinzatorii invata facand !

Privitor la avize / aprobari ... este cel mai bine sa mergeti la izvorul de reglementare a domeniului : consultati Hotarire nr. 573 din 2002-06-13, privind aprobarea procedurilor de autorizare a functionarii comerciantilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 414 din 2002-06-14
(daca nu gasit, transmiteti-mi o solicitare pe e-mail si va rezolv eu)

Va recomand sa cititi un excelent articol motivational privind valoarea ...actiunii; il gasiti la adresa:
http://www.cisa.info.ro/resurse.htm#dezvoltare_personala

Succes

Sursa: CISA Consulting Bacau; http://www.cisa.info.ro ; e-mail:office@cisa.info.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello