Intrebare rezolvata

avatar

Stie cineva o firma de consiliere in domeniul panificatie-cofetarie?

Detin un teren in jud Ilfov, as dori sa deschid un laborator propriu de cofetarie-patiserie, pizzerie si brutarie, am banii necesari pentru constructie si utilaje, cu cine trebuie sa iau legatura pentru a ma indruma ce acte sunt necesare pentru a obtine toate autorizatiile si ce utilaje am nevoie pentru a dota laboratorul si brutaria?

Am nevoie de consiliere in domeniu.

A intrebat Mihaela Balan

Raspunsul ales

avatar

Hasmasan Adrian a raspuns pe 30.05.2009, 16:13

Buna-ziua. Desi nu cunosc in romania o astfel de firma noi am mai ajutat o brutarie din Bucuresti sa ia legatura cu o firma din Olanda care a desemnat fluxul tehnologic si echipamentele necesare pentru aceasta activitate. Firma noastra se ocupa cu comercializarea si montajul de hale metalice, iar aceasta brutarie din bucuresti a fost unul din clientii nostrii. Daca credeti ca va putem ajuta prin punerea in contact cu aceasta firma dar si cu partea de constructie va rog sa imi trimiteti un mail la hasmasan.adrian@yahoo.com si sa detaliati mai exact ce doriti sa faceti in sensul ca am inteles ca doriti o cladire pt pizzerie, patiserie, brutarie dar nu am inteles exact la cat de mare doriti sa fie aceasta cladire.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sultan Arex a raspuns pe 7.06.2009, 11:32

Stimata doamna,

Sunt sigur ca va doriti sa infiintati o societate pentru un timp indelungat, recomandarea ar fi sa apelati la o societate sau persoana care sa va construiasca fluxul tehnologic in functie de activitatile pe care doriti sa le desfasurati, sa proiectati spatiul disponibil in functie de solicitarile legislatiei sanitar-veterinare in vigoare pentru a nu avea repercursiuni ulterior urmand ca in functie de fluxurile tehnologice sa se realizeze implementarea unui sistem de siguranta a alimentului conform legislatiei europene, in ceea ce priveste echipamentele acestea se pot obtine doar dupa ce se realizeaza o vizita pe locatie a societatii care distribuie astfel de echipamente.
Pentru mai multe detalii pute-ti sa ma contactati la adresa de email mihaita.cirlan@gmail.com

Va multumesc si va urez succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 8.08.2009, 21:38

Stimata Doamna,

Fara sa ma acuzati ca fac publicitate, exista o firma in Romania care se ocupa cu tot ceea ce trebuie. Sunt producatori de materie prima si vanzatori de utilaje.
Ei au toata capacitatea sa va proiecteze un flux tehnologic, sa va aduca/instaleze utilajele si sa va puna la dispozitie cofetar/patiser/brutar pentru testari si creare de retete.
Iar lucrul cel mai simpatic este ca nu va va costa nimic suplimentar, deoarece ei vor face toate aceste lucruri pentru a va vinde utilajele si, ulterior, materiile prime (umpluturile de fruct, ciocolata etc). Firma are peste 15 ani de experienta in Romania si lucreaza cu toata industria alimentara romaneasca (de la Napolact la Unicarm, Loulis, Pan Grup, European Drinks, European Food etc).
Pentru date de contact sunati-ma la 0745108052

Sursa: Horea Bortan

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello