Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot atrage clienti externi pentru o ferma de struti?

Buna ziua,

De ceva timp cochetez cu gadul de a incepe o afacere cu ferma de struti. Am citit si am inceput sa ma documentez cu privire la aceasta afacere insa marea mea ingrijorare ar fi clientii. Majoritatea fermelor de struti exporta produsele in alte tari. M-ar interesa o opinie referitoare la aceasta afacere, precum si modul in care as putea atrage potentiali clienti. Multumesc!

A intrebat Florea Andreea

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 1.01.2021, 13:42

In primul rand va dorim un an nou cu gandire si responsabilitate in tot ceea ce faceti pentru dumneavoastra, familie si prieteni . Pentru ,,a visa" la ferma de struti este necesar de cunoscut cateva aspecte : 1. Teren disponibil pentru ferme si culturi, 2. Acces la ferma de struti si crearea de conditii pentru vizitare, 3. Posibilitatea consumarii de produse carne dinn strut in ferma pentru ...vizitatori, excursionisti, etc. Coroborat este strict necesar existenta unei micropensiuni. 4. Foarte IMPORTANT nu mizati, va bazati numai pe ,,struti". Indicat este sa va ocupati si de alte zburatoare - Gaiini pentru oua si .. carne, cateva ... caprite pentru lapte (O ratie pentru pui trebuie sa cuprinda ... lapte de ,,caprita". Pentru gaini de reproductie sunt granturi - Proiecte deci ajutor nerambursabil. %. Afacerea incepeti- o cu cel mult o familie de struti. Nu va ghidati dupa postacii de pe in... care vand iluzii. campania de strtizare in romania a trecut. Nu va lasati indusi de ,,consultantii" care va rezolva totul. A se vedea ce s- a intamplat si cu maestrii din sectorul Paulonia! O intrebare simpla. De ce nu va ganditi la o ferma care sa valorificati Pamantul - Forta de munca familiara - sa Consumati produsul obtinut di ferma (economie de bani, buna invatare si pentru alti inovatori in afaceri familiare). Cunosc cel putin 2 ferme care ... au falimentat, iar banii s - au dus pe garla. Va dorim ceea ce faceti sa va fie de buna invatatura si folos in viata.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello