Intrebare rezolvata

avatar

Ce as putea face in tara cu 120.000 euro? Asociere sau investitie?

Am 42 de ani si sunt din Focsani. Lucrez in Italia din 2000. Am intentia de a ma intoarce in tara deoarece lucrurile aici au devenit un pic cam dificile in ultima perioada si nu mai reusesc sa fac fata cheltuielilor. Am pierdut locul de munca datorita situatiei creata de Covid. M-am reprofilat si am facut cursuri pentru a deveni maseor holistic. Am cativa clienti, sunt la inceput si reusesc sa ma mentin, dar cu mari sacrificii. Intrebarea mea este: ce as putea face in tara cu 120.000 euro? Ideea era sa cumpar doua apartamente pe care sa le inchiriez, as obtine un 500 de euro pe luna. Dar investitia e mare si randamentul e minim. Sau m-as putea asocia cu cineva interesat, care are deja un plan de afacere dar nu are resurse, ne-am putea completa interesele. Ceva idei?

A intrebat Cornel Grama

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 24.10.2020, 23:28

Am impresia sau gresesc, Vorbiti la singular sau aveti si familie. Daca sunteti singur, atentie, atentie cu viata conjugala. Daca sunteti casatorit cu asemenea valoare si familie inchegata sunteti o familie realizata. Va dau o idee care duce in mod sigur la succes. Cumparati un apartament de 40.000 + o casa de 30.000 + un tractor 10.000 + + + 10000 o stupina (cca 100 fam de abine) + 20.000 cca 2 ha pamant arabil. Garantia de 10000 ramane la ,,detinator" ca siguranta. Desfasurarea planului de actiune : Un apartament la oras este o siguranta ca veti gasi un serviciu fara a fi nevoit de a face naveta. Casa este o delectare, obisnuinta cu munca productiva de sambata si dumineca + asigurarea celor necesare traiului de zi cu zi (hrana din propria gospodarie). In cazul ca ,ruralul" asigura si o mica naveta- serviciu, etc., se poate inchiria apartamentul. Alegerea zonei este prioritara in aceasta afacere de repatriere. Va pot propune si o mica colaborare pe sectorul ,,Apicultura", Detin locatie, baza materiala, teren, albine, consultanta agricola si apicola, accesare fonduri europene pe baza valorii patrimoniale existente.- doua case si 10.000 mp arabil, total 11000 mp intravilan- cedare ferma familiara domeniul de activitate principala - apicultura..- proiect existent pe Submasura 6.3. daca ideiile au prezentat interes puteti apela un ,,dumitruistratie@yahoo.com" pentru mai multe detalii.
Succes si bafta

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 23.10.2020, 10:53

Bună ziua
Avându-se în vedere perioada pe care o traversăm, experiența dvs. ca antreprenor, o variantă optimă e să urmăriți programele de finanțare a economiei sociale și să vă înscrieți. Sunt multe avantaje în ceea ce vă privește-finanțare 100%, inițiere în afaceri, mentorat... Suma de care dispuneți o puteți folosi doar dacă va fi nevoie. Vă poate asigura un anumit confort financiar.
Pentru detalii, contact la 0761130399.
Toate cele bune!

Sursa: https://www.facebook.com/duplicomgrup/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello