Intrebare rezolvata

avatar

Ar functiona o afacere cu pompe funebre in mediu rural/sat/comuna?

Buna ziua,

Urmeaza sa achizitionez un spatiu comercial, parter+etaj, cca 100 mp pe nivel, intr-o comuna relativ mare care face legatura intre 2, 3 orase si care este foarte tranzitata si ma gandeam sa deschid la parter un magazin de pompe funebre complete fara imbalsamare decedati si sa vand sicrie, coroane, jerbe, lumanari, etc., tot ce este nevoie pentru o inmormantare si eventual sa cumpar si un dric, iar la etaj sa organizez pomeni, parastase, etc. si sa fac contract cu o firma de catering. Mentionez ca nu exista asemenea magazin in niciun sat, comuna din apropiere si toata lumea merge la oras. Credeti ca am vreo sansa de reusita?

Am mai multe idei in cap si nu stiu cu ce sa incep. Dispun de 50, 60, 70 de mii de euro si eventual mai pot face un imprumut dar vreau sa ma axez pe ceva care sa mearga si sa nu dau chix.

Exista magazine mixte in comuna, Profi, deci e exclus asta. Mai ma gandeam la un bar cu terasa, service auto (dar e greu sa gasesc mecanici), sa aduc paleti din Germania, UK, mobila SH.

Nu stiu cu ce sa incep, Va multumesc.

A intrebat Dumba Daniel

Raspunsul ales

avatar

Cornel Grama a raspuns pe 9.10.2020, 18:50

Cred ca ai da lovitura. Apucate de treaba ,ce mai stai? Si eu vreau sa ma intorc din Italia si nu stiu la ce afacere sa ma orientez As avea disponibil 100.000 euro. Ideea era sa iau doua apartamente si sa le inchiriez ..dar randamentul e minim.Sau as putea gasi sa ma asociez cu cineva care, ca si in cazul tau are deja o idee de afacere. Sunt din Focsani , iar aici nu prea vad ce as putea invarti. MULT succes!!!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 24.10.2020, 22:30

Apropo de ....sicrie. Am avut o cunostiinta, tamplar de meserie si stupar pe deasupra. Casa, intr - un oras mare si un atelier de tamplarie langa casa. Dorea sa faca .... sicrie, dar sotia a pus piciorul in prag si ,,afacerea s - a sfarsit. Seful decide! Cred ca se cuvine sa incepeti cu un ,,magazin mixt' cu de toate ; alimente, materiale constructii, unelte, si ....lumanari, etc. Aceasta este sansa de reusita dupa parerea mea. O idee buna ete si aceea prin care sa va axati pe productia de ,,,, legumicultura, etc. Un tractoras si cateva hectare - mosier ajungeti. Daca de haine omu nu are nevoie in fiecare zi (sa cumpere), de mancare este nevoie de trei ori pe zi. Pentru relaxare puteti achizitiona pamant - cateva hectare, si ,,cateva albine"- sanatate curata, iar impreuna cu legumicultura un Proiect European , forma juridica - Intreprindere familiala. Aceasta va scuteste sa NU faceti imprumut. Spor la munca..

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

George Tutunea a raspuns pe 13.09.2020, 08:34

Buna ziua,

Sfatul meu este sa comandati un studiu de piata.

Verificati pentru care din afaceri este cerere mai mare / puneti pe hartie avantajele si dezavantajele fiecarui business la care va ganditi.

Daca este o zona tranzitata : se poate lua in calcul si un fast-food cu terasa.

Mult succes.

Sursa: https://www.facebook.com/SolutiiProfesionaleIgienaSiCuratenie

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello