Intrebare deschisa

avatar

Ar functiona o afacere cu pompe funebre in mediu rural/sat/comuna?

Buna ziua,

Urmeaza sa achizitionez un spatiu comercial, parter+etaj, cca 100 mp pe nivel, intr-o comuna relativ mare care face legatura intre 2, 3 orase si care este foarte tranzitata si ma gandeam sa deschid la parter un magazin de pompe funebre complete fara imbalsamare decedati si sa vand sicrie, coroane, jerbe, lumanari, etc., tot ce este nevoie pentru o inmormantare si eventual sa cumpar si un dric, iar la etaj sa organizez pomeni, parastase, etc. si sa fac contract cu o firma de catering. Mentionez ca nu exista asemenea magazin in niciun sat, comuna din apropiere si toata lumea merge la oras. Credeti ca am vreo sansa de reusita?

Am mai multe idei in cap si nu stiu cu ce sa incep. Dispun de 50, 60, 70 de mii de euro si eventual mai pot face un imprumut dar vreau sa ma axez pe ceva care sa mearga si sa nu dau chix.

Exista magazine mixte in comuna, Profi, deci e exclus asta. Mai ma gandeam la un bar cu terasa, service auto (dar e greu sa gasesc mecanici), sa aduc paleti din Germania, UK, mobila SH.

Nu stiu cu ce sa incep, Va multumesc.

A intrebat Dumba Daniel

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

George Tutunea a raspuns pe 13.09.2020, 08:34

Buna ziua,

Sfatul meu este sa comandati un studiu de piata.

Verificati pentru care din afaceri este cerere mai mare / puneti pe hartie avantajele si dezavantajele fiecarui business la care va ganditi.

Daca este o zona tranzitata : se poate lua in calcul si un fast-food cu terasa.

Mult succes.

Sursa: https://www.facebook.com/SolutiiProfesionaleIgienaSiCuratenie

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello