Intrebare rezolvata

avatar

Ce pasi trebuie parcursi pentru o afacere cu tricouri imprimante?

Buna ziua!

As vrea sa imi fac o "afacere" din tricouri cu mesaje imprimate.

Dar nu am nici o idee cu ce sa incep.

Imi puteti da mai multe sfaturi?

A intrebat Sbingheci Nicoleta

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 29.07.2020, 19:15

Accesati Start-up Nation ediția 2020. A vă asigura finanțarea planului de afaceri și a vă achiziționa echipamentele necesare realizării producției de tricouri imprimate este un lucru relativ facil. Partea cea mai dificilă este de a deveni competitivă. Începeți prin a cunoaște tehnologiile utilizate în realizarea produselor pentru a ști ce echipamente să achiziționași,, cunoașteți cât se poate de bine ce face concurența și apoi continuați prin a detecta acel ceva care vă poate diferenția pe piață. Diferențierea va fi cheia succesului în această afacere.

Sursa: CISA Consulting , Grigoraș C., 0744870210, constantgrig(a)gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

George Tutunea a raspuns pe 16.08.2020, 15:24

Buna ziua,

Sfatul meu, pentru a testa oarecum afacerea, poti incepe cu o pagina de facebook, posteaza idei de printuri ( asta doar dupa ce iti faci un calcul... incepe colaborarea cu o firma mare ce face acest lucru acum.... suna la 2 -3 firme ce fac acest lucru acum si intreaba-i cat te costa sa imprimiti tricouri). Nu investii in echipamente pana nu ai primii clienti.

Mult succes.

Sursa: https://www.facebook.com/SolutiiProfesionaleIgienaSiCuratenie

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello