Intrebare rezolvata

avatar

Ce pasi trebuie sa urmez ca sa deschid un azil de batrani?

Buna ziua,

Ma numesc Daniel Fuchila sunt asistent medical de meserie cu multi ani de experienta in Italia si Anglia in azile de batrani. Am un vis pe care imi doresc sa-l realizez, sa-mi deschid propriul meu azil pentru oameni in varsta. Detin un teren de aproximativ 500mp in centrul localitati Blaj. Imi doresc sa construiesc pe acel teren un azil de batrani. Dispun si de o suma de bani pe care vreau sa o investesc in acest proiect. Vreau sa accesez si pentru finantare nerambursabila. As vrea sa stiu pasi necesari pentru a porni acest proiect, momentan sunt in Anglia dar am intentia sa ma mut in Romania si sa realizez acest vis.

Va multumesc pentru atentia acordata.

A intrebat Fuchila Stefan

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 13.02.2020, 21:16

Bună ziua
Nobilă intenția dvs! Punerea în practică necesită unele clarificări.Pentru început vă rog să studiați Legea nr.17/2000, apoi Legea nr. 19/2018 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2016 pentru modificarea și completarea Legii nr. 17/2000 privind asistența socială a persoanelor vârstnice.
Va trebui să filtrați propunerea funcție de sursele de finanțare, de terenul avut la dispoziție etc.
Un parteneriat cu o primărie ar fi de bun augur având în vedere posibilitățile de accesare fonduri pentru partea de infrastructură din partea UAT-urilor. Primăria să facă investiția în infrastructură, dvs să operaționalizați așezământul. Cheltuielile de funcționare vor fi acoperite din taxe luate de la beneficiari și/sau aparținători. Până la 10% puteși obține și de la stat după acreditare.
În mai multe etape, visul poate deveni realitate!
Mult succes!

Sursa: http://duplicomgrup.info/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello