Intrebare rezolvata

avatar

Ce calificari si acreditari sunt necesare pentru a deschide o firma de consultanta?

Buna ziua,

Lucrez in domeniu Project Managementului in domeniu de manufacturare si automatizare de aproximativ 5 ani cu experienta acumulata in strainatate si ma gandeam sa deschid o firma de consultata in project management.
Eu am certificat de project manager si certificat de inspector european pentru certificate si documentatii tehnice in scopul obtinerii Certificatiei Europene pentru masinarii.

Ce fel de calificari si acreditari sunt necesare pentru a putea deschide o firma in acest domeniu.

Ideea ar fi ca firma noastra de consultata sa ofere servicii de project management diferitelor firme care au nevoie, adica trimitem project manageri ca sa duca la bun sfarsit proiecte la acele firme, consultata referitor la metodele de project management si traininguri de project management pentru angajatii altor firme.

Daca am uitat orice informatiie importanta va rog sa intrabati si voi incerca sa raspund cat mai clar.

A intrebat Marincas Claudiu

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 2.07.2019, 11:39

Bună ziua
Pentru a deschide firma nu e nevoie de calificări sau acreditări decât dacă vă gândiți să înființați PFA sau Întreprindere Individuală. La SRL nu e nevoie.
După deschiderea firmei, unii clienții v-ar putea cere să faceți dovada experienței profesionale și calificările/acreditările v-ar putea ajuta. Însă experiența vă va aduce clienți în timp.
Succes!

Sursa: http://duplicomgrup.info/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello