Intrebare rezolvata

avatar

As putea obtine o finantare?

Buna ziua,

Ma intereseaza cum as putea obtine o finantare de la stat sau fonduri europene pentru productie de flori la ghiveci la tara.

A intrebat Elisav Vasile

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 23.02.2019, 09:00

Bună ziua
Nu există un program care să finanțeze direct producția de flori. Programul Național pentru Dezvoltare Rurală are două sub-măsuri care finanțează activități agricole în ferme mai mici: SM 6.3. și 6.1. Nici acestea nu consideră producția de flori ca fiind prioritară....însă în anumite condiții sprijină și această activitate. Doar că momentan fondurile sunt epuizate.
Toate cele bune!

Sursa: http://duplicomgrup.info/, https://www.afir.info/

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 23.02.2019, 11:05

Dorinta de a darui o floare este mare, dar si mai mare este atunci cand sunteti recompensat! Ca orice afacere, cea cu florile la ghivesi si .....la Tara este de discutat privind - o ca afacere. Cum totul este posibil si nimic nu ma va opri pentru a atinge scopul si indepli dorintele. Pt. aceasta sunt niste pasi. 1 Faceti o calificare in domeniul ales horticultura si urmati ucenicia la o florarie, imprieteniti - va cu un florar. 2. A nu se uita ca o sera este indispensabila, iar pentru reusita, sustenabilitatea afacerii, cautati combinarea cu .... legumicultura - necesita o alta calificare. 3. Distanta fata de mediul URBAN este un element de luat in seama.4. Cautati si alte domenii de activitate ce dau dimensiune mare fermei pentru a avea posibilitatea de accesare a fondurilor europene in viitoare sesiune incepand cu 2021. Exista o doctrina ,,sa faci ce stii mai bine, iar pt. a reusi, sa faci ceea ce nu fac altii.

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello