Intrebare rezolvata

avatar

Ce ar trebui sa fac ca sa vand mai mult?

Suntem un Srl cu activitatea principala in cresterea de arbusti fructiferi si activitatea secundara in procesare fructe si legume, cu un mic spatiu autorizat Dsv, producem siropuri, dulceturi, gemuri, de Fructe de padure, zacusca etc toate naturale 100% fara adaosuri de conservanti sau altele.

Marfa o desfacem momentan la targuri de produse si la 2 bacanii din oras Bistrita-Nasaud, dar suntem blocati aici, orice sfat cum am putea vinde mai departe este bine venit .

Avem si un site www.fructmontan.ro , dar nu vinde aproape deloc.! Multumesc anticipat

A intrebat Dana Maria Ranzis

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 25.11.2018, 05:30

1/ Imbunatati-ti traficul pe site print metode specifice ( ar trebui sa lucrati cu un specialist in acest domeniu). 2/ Faceti publicitate pplatita pe facebook ( este destul de ieftina), dar atentie maxima la criterii de selectare - pentru inceput va poate arata specialistul in Social Media. 3/ Ganditi o politica de pret mai flexibila ( reduceri pentru volum, produsul lunii aflat in promotie, etc). 4/ Identificati magazine romanesti din diaspora si colaborati cu ei . 5/ Diversificati gama sortimentala si variantele de ambalare ( personal mi-ar fi placut sa gasesc dulceata de soc , dulceata de ceapa si cea de gogonele, dar aici paleta de posibilitati este foarte larga ). 6/ Este o idee buna categoria ”marturii de nunta”, dar nu am gasit nimic la oferta. 7/ Includeti in site o sectiune de articole informative privind virtutile diferitelor fructe . 8/ Includeti fotografii din gradina si din timpul procesarii, din depozit , de la degustari, de la expozitii. Nu ezitati sa fiti deschisi. Optimizati site-ul pentru modalitati de plati diferite. Dati catev arelatii despre modul de expeditie.

Sursa: Grigoras Constantin, CISA Consulting SRL, 0744870210, email: constantgrig@gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ioana Pantea a raspuns pe 26.11.2018, 10:58

Adresati-va comunitatilor de parinti de pe facebook, cererea de produse curate este foarte mare. Cautati grupuri de "hrana sanatoasa", furnizori de produse bio cu care sa colaborati, comunitatea "adopta un taran" unde se intalnesc producatori ilocali cu consumatorii.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello