Intrebare rezolvata

avatar

Ce conditii trebuiesc indeplinite la achizitia unui teren?

In legatura cu concesionarea unui teren de la primaria unei localitati intrebarea mea este daca este obligatoriu sa fi inregistrat cu domiciliu in localitatea respectiva sau orice persoana poate concesiona un teren indiferent de adresa sa de domiciliu?

Si deasemenea daca exista pentru constructia unei case o suprafata minima de teren ce trebuie achizitionata?

De exemplu, pentru o casa cu amprenta la sol de 30mp. Se poate achizitiona un teren de 100m sau chiar mai putin?Si as dori inca o clarificare daca se poate in legatura cu eterna controversa in legatura cu casele de lemn pe piloni daca necesita autorizatie de constructie tinand cont de faptul ca nu necesita fundatie sau daca procedura de autorizare este mai simpla in acest caz decat in cazul constructiei unei case clasice.

Va multumesc.

A intrebat Cristian Racaceanu

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 31.10.2018, 01:11

Autorizarile sunt aceleeasi numai costurile sunt ceva mai mari. Nu inteleg de ce romanul se zgarceste la malai si se ieftineste la tarate. Eu sa fiu un legiuitor nu as da voie sa se construiasca o casa daca nu ai ..suprafata de 1100 mp. tat si nimic mai mult. peste cca zece ani noii propietari isi vor plange de mila cu vilisoarelor de zeci de metri pe tot atitia construit Nu mai dureaza mult si boomul vine. Gradina face casa si nu invers. PSD este in stare sa impoziteze si parii de vie, nu stii la ce sa te astepti mai ales ca acum poti face parnaie stand cu amanta pe veranda si cu ochii pe soacra in sufragerie

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello