Intrebare rezolvata

avatar

Ce afacere as putea sa deschid sau ce as putea sa fac avand in vedere urmatoarele aspecte?

Ma numesc Gabriel, am 20 de ani, sunt student si provin dintr-o familie modesta de oameni muncitori fara afaceristi, deci cu putine idei bine puse la punct si fara prea mult curaj. Cu toate astea familia mea detine un capital de 25-30.000 euro strict pentru viitorul meu. Pe langa suma cash, detin doua terenuri intravilane de 5000 mp fiecare in zona Varteju Magurele, Ilfov, la 10 min. de Bucuresti. As dori cateva sfaturi si idei.

A intrebat Moraru Daniel

Raspunsul ales

avatar

Ioan Bocancea a raspuns pe 25.02.2019, 04:18

Suma nu este totusi suficienta pentru oricare afacere. Si nu este mica diferenta dintre 25 si 30, mai ales daca zerourile de la urma sint mari... e mai bine de 15 la suta! Poate ar fi oportun amenajarea unui camping. Chiar si eu la 55 de ani intentionez sa imi schimb locuinta cu una mobila. Am observat o crestere a acestui trend. Un camping spatios cu utilitati bine gindite si intretinute cred ca poate fi de succes. Altceva?! Cauta un chilipir : o aacere ieftina care a dat faliment dar care are potential. Un exemplu de acest fel ti-l pot prezenta in termeni simpli si avantajosi. Scurt, e vorba despre "teava decorativa model funie" . Exista protectie de model industrial si daca iti place cum arata nu ramane decit sa vezi ce articole poti produce ca sa ai ceva unic de vinzare. Daca stii cum atrage bani europeni pentru startup activitate inovativa , fondul pe care il ai poate fi "saminta" viitoarei afaceri .
Te salut. Nu exista afaceri proaste ci doar gresit gestionate. ... Acum stiu!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Marius Minca a raspuns pe 19.10.2018, 05:21

Esti tanar si fara experienta. Ai mare grija cui ii ceri ajutorul.
Cred ca daca ai incepe sa construiesti case pe terenurile respective, cu un plan bun, ai putea realiza ceva.

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello