Intrebare rezolvata

avatar

Ce parere aveti despre deschiderea unui magazin naturist intr-un oras mic, aproximativ 10 000 loc.?

Aa dori sa deschid un magazin naturist intr-un oras mic, aproximativ 10 000 locuitori, nu mai nexista altul, dar nu stiu daca va merge, orasul fiind micut iar in zona fiind multe sate si comune. Cam care ar fi costurile, ce suma ar trebui sa investesc in marfa pentru inceput si in ce este bine sa mai investesti in deschiderea unui astfel de magazin?

Multumesc!

A intrebat Simina Pepene

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 4.07.2018, 09:40

Puteti incepe cu produse naturiste romanesti in prima faza. Se poate vinde loco, in targuri, piete etc. Pe viitor se pot ,,face" in mod direct produse naturiste de catre dumneavoastra. Este necesara o investitie substantiala de luat in seama. Personal va pot ,,ajuta" livrandu- va Salvie - Roinita si .. Frunze de GINKGO BILOBA. (In cazul expirarii termenului de valabilitate preluam marfa inapoi - PFA). Puteti ,,achizitiona" din flora spontana diverse pl. medicinale (exp. Paducel). DOTATI magaziul cu un loc in care sa serviti CEAIURI din plante medicinale indulcite NUMAI CU MIERE BIO. Excludeti achizitiile de ceaiuri cu arome, etc. Este necesar un personal pregatit in domeniu. In mod sigur veti reusi CU CONDITIA SA PUNETI SUFLET, PASIUNE SI RESPECT FATA DE CLIENT.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tehnic Bistrita a raspuns pe 5.07.2018, 16:39

Putin cam mica populatia, insa, daca va puneti ultracentral, pe un colt de interesectie de strazi, promovati masiv, actiuni pe la firme, la radio local, smd... Aveti sansa de reusita.

Spor!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello