Intrebare rezolvata

avatar

Ce capital imi trebuie pentru a deschide o spalatorie auto self in Galati, cu 4 boxe?

A intrebat Gabriel Mindrescu

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 20.06.2018, 09:37

Spalatorie auto self (Self). Pornind de la acest cuvant reiese ca sunteti la curent cu acest mediu. Capitalul se compune din urm. elemente: 1. Deschiderea firmei- Reg. Comertului SRL, PFA, II, IF. La deschidere sunt necesare actele de propietate pe teren, CALIFICARE, curs de antreprenoriat, autoservis, etc; Autorizatii de constructie, avize mediu, etc, etc.
2. Daca terenul nu este propietate se ia in calcul chiria /mp/zi/an - banii trebuie asigurati din surse atrase. Contractul trebuie sa fie pe termen lug, constituit beton fara lacune de ambele parti;
3. 4 boxe? Asigurati 5 boxe, una pentru administrator, manager, patron. Veti fi permanent la curent cu valoarea muncii depuse de angajati si veti putea servi clinetul RAPID.
4. Un mic deviz - materiale+ manopera pt. boxele de spalare. Asigurati cel putin 3 incaperi alaturi de boxe> Una pt. birou, Una pt. ... vulcanizare, Una pt materiale. De ce vulcanizare? Cand nu speli pui petice, schimbi roti iarna- vara, etc. A nu se uita ca vara nu - i ca iarna si mai trebuie sa asigurati un suc, un loc de promenada. Omul vrea sa vada cum se lucreaza la masina sa, cum este tratata, cum este mangaiata cu aapa si laveta!
5. Bani asigurati pt. cel putin TREI luni Salarii, Fisc.
6. Asigurati bani pt. Publicitate Baner, fluturasi, etc. Feriti -va de formula 6 +...1 gratis. Pretul este necesar sa fie sub media celor din zona, Lucru f. important. 80 % din clienti privesc portofelul inainte de a-l deschide.
7. Investiti intr - un curs de ....invatare cum sa te comporti cu clienti- cum trebuie vorbit, privit, inteles. Lucru valabil pt. manager si salariati.
Daca se pun pe hartie aceste cifre veti obtine in mod sigur capitalul de care aveti nevoie. Am expus componenetele dupa care sa va ghidati, fara a fi redate toate elementele. Cu pasi marunti urcam pe munti! Va dorim succes.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello