Intrebare deschisa

avatar

Ce formalitati trebuiesc indeplinite pentru deschiderea unui cabinet de nutritie?

Buna seara tuturor.

Doresc sa-mi deschid un cabinet de nutritie si pentru asta vreau sa accesez fondurile Start-Up Nation.

Momentan sunt in anul 4 la Facultatea de Alimentatie si Turism, specializare Inginerie si Management in Alimentatie Publica si Agroturism si m-am inscris si la niste cursuri de formare profesionala pe specializarea de tehnician nutritionist (dureaza 6 luni aceste cursuri).

As vrea sa stiu daca mai am nevoie de alte acte pentru a avea dreptul sa deschid un cabinet de nutritie (tehnicianul nutritionist stiam ca poate, dar spre deosebire de medicul dietetician-nutritionist, nu poate da tratamente pentru tratarea bolilor).

Eram curios daca pot deschide acest cabinet bazandu-ma pe acea diploma pe care o voi obtine in august (dar vreau sa incep proiectul mai devreme, a.i pana iau diploma, poate reusesc sa obtin si fondurile) sau daca imi mai trebuie vreo autorizatie de libera practica de la UPMCA sau alta entitate.

De asemenea, doream sa stiu daca pot accesa aceste fonduri inainte de a obtine diploma? (momentan colaborez cu o firma de consultanta, dar si ei incearca sa afle exact ce si cum).

A intrebat Mititelu Andrei

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello