Intrebare rezolvata

avatar

Pot accesa fonduri europene pentru o ferma de vaci?

Salutare tuturor,

Ma numesc Marian, am 25 de ani momentan sunt in Anglia dar nu ma atrage tara asta asa ca vreau sa vin acasa in Romania sa fac o ferma de vaci de carne.

De inceput cateva detalii despre mine: am terminat liceul agricol care intre timp a ajuns colegiu cand inca eram acolo.

Am acasa tractor cu mai toate utilajele dupa el (toate sunt romanesti) ceva hectare in arenda cam 9, dar nu toate cu contract de arendare inca, ca si capete de vaci am ceva dar sunt de lapte asa ca nu stiu cat conteaza 3 la numar. Si cam 40 de ari proprietate privata pe care momentan e decat un Padoc de vara pentru animale. Deci imi trebuiesc un grajd mare cu dotari plus altele.

Intrebare e de la dvs ce sanse am si cat credeti ca as putea accesa fara ca eu sa vin cu bani din partea mea?

Multumesc

A intrebat Madalin Marian

Raspunsul ales

avatar

Zoltan Jozsa a raspuns pe 12.03.2018, 09:03

Buna ziua, multumim pentru interes.Sansele de accesare sunt in functie de interesul Dvs si in functie de ce va puteti asuma pentru proiect din grila de evaluare a programului de finantare (PNDR 6.1 sau PNDR 4.1 ) . Totodata nu este de neglijat nici cuantumul SO-urilor pe care le puteti obtine.Cu 3 vaci de lapte puteti obtine cca 3600 SO-uri si aveti nevoie de minimum 8000 de SO-uri ca sa puteti participa. Ce mai detineti? Va ajutam cu drag, solicitati o consultanta aici: https://cepu.ro/solicitati-consultanta-gratuita/

Toate cele bune si succes.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello