Intrebare rezolvata

avatar

Ce pot produce cu o hala de 400 mp?

Buna ziua,

Detin o hala 400mp cu curent trifazat si as dori o idee de afacere in mediul rural jud.Olt.

As dori sa fac o productie de ceva, dar nu prea am idee, as fi dispus si de achizitia unor masinari de productie ,orice idee e bine venita.

Multumesc

A intrebat Catanoiu Sergiu Constantin

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 4.03.2018, 13:23

400 mp hala inchisa? Se poate face un proiect pe pe Sm 6.5 Non agricole, diferite manufacturi- atelier de tamplarie, at. de tinichigerie, electrice (service motoare pt. irigatii, solare). Depozit cu marfa in sistem consignatie (esti platit la ceea ce vinzi). Tot pe agricultura (se da de lucru la copii si la nevasta) prin construirea unei mici uscatorii de> Rosii ecologice, prune, mere, pere eco - valorificand productiile proprii si cele cunoscute ale fermierilor din loc. Uscatoria in sistem natural continuata cu un solar se face pt. uscarea de PLANTE medicinale eco, din flora spontana plante de cultura eco- salvie , menta, roinita, pelin, talpa gastii, etc. etc. Plantele uscate se pot valorifica in stare naturala uscata si macinare . NU VINDETI LA ENGRO, Numai la pliculete. Pt. aceasta faceti un PFA, II, IF, SRL - D si accesati Fonduri europene. La inceput este greu , dar cu aceasta gama agricola este imposibil sa nu reusiti. Daca le aveti si cu.........ALBINELE puteti sa va desfasurati activitatea prin diversificare, faceti o lucrare deosebita, produse curate, daruiti sanatate si veti fi multumiti mult timp. Depozitul pt. legume, fructe si pl. medicinale trebuie sa - autorizati la DSVSA. (Apa, resurse umane calificate, etc). Va dorim succes.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

- - a raspuns pe 11.03.2018, 12:51

Faceți ce știți și ce vă place mai mult. Nu vă apucați de făcut -să zicem mobilă, dacă nu ați mai avut legătură cu domeniul. Ați putea încerca să o închiriați, în prima fază.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Gabriel Klein Kiritescu a raspuns pe 4.03.2018, 10:16

Buna ziua,
Incercati cu materiale pentru mobila de comanda (PAL, masini de taiat, de cantuit, etc,) eventual si productie la comanda.
Puteti sa aveti si materiale de constructie intr-o zona, pentru diversificare.
Av. Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.avklein.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Pirlea Ion a raspuns pe 6.03.2018, 09:01

un atelier auto ,o ciupercarie etc

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 5.03.2018, 14:43

Depinde si ce structura are cladirea, aici ma refer la lungime, latime si inaltime dar si in ce localitate se afla. Cel mai facil ar fi realizarea unei ciupercarii, in situatia in care cladirea este cat de cat izolata si nu prea inalta.
Puteti obtine si finantare nerambursabila daca amenajati 200 de mp din fonduri proprii iar 200 de mp plus alte investitii de precesare din finantare nerambursabila.
Contactati-ne pentru detalii. office@addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello