Intrebare rezolvata

avatar

Ce fonduri nerambursabile se pot accesa pentru o spalatorie auto in 2018?

Buna ziua,

Vreau sa deschid o spalatorie auto in mediul rural/urban si sa accesez anul acesta fonduri nerambursabile. Firma este infiinta in 2014, problema este ca am citit pe diferite site-uri iar unii sustin ca  sunt slabe sanse sa mai fie fonduri alocate pe 2018. Este adevarat?

Unde pot urmari cand si daca se aloca bani pentru aceasta masura?
Daca nu mai sunt fonduri se poate accesa altceva in care Caen-ul 4730  sa fie eligibil?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

A intrebat Pirvanus Ana-Maria

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 19.02.2018, 09:56

Sunt alocate fonduri nerambursabile si in 2018, nu aici este problema. Va recomand sa nu luati de bune afirmatiile habarnistilor.
Pentru un start-up aveti de ales intre doua scheme de finantare:
1/ Start-up Nation 2018 care cel mai probabil va avea sesiune de primire a proiectelor in luna iunie sau iulie. Pentru a avea sanse sa obtineti un punctaj suficient acordarii finantarii ar trebui sa aveti un plan de afaceri pe o activitate de productie sau din zona industriilor creative. Cu prestari servicii ( asa cum este spalatoria auto) nu veti face punctajul necesar pentru a va califica pe lista proiectelor selectate pentru finantare.
2/ Start-up Plus . In cadrul acestui program functioneaz ascheme de finantare relativ autonome la nivelul fiecarei entitati care deruleaza programul . Sunt urmatoarele faze: a/ inscrierea in proiect la o entitate din zona dvs. 2/ urmarea unui curs de antreprenoriat 3/ elaborarea si depunerea unui plan de afaceri in vederea selectarii pentru finantare 4/ finantarea planului de afaceri dac ae selectat 5/ consultanta pe timpul implementarii planului de afaceri. Pe aceasta schema de finatare aveti sanse mai mari cu obiect de activitate din sfera serviciilor , dar depinde mult de prioritatile stabilite de entitatea la care aplicati si in functie de prioritatile din strategia de dezvooltare a zonei de resedinta.

Sursa: CISA Consulting, Grigoras C., 0744870210, constantgrig(a)gmail.com

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 19.02.2018, 16:09

Buna ziua,
Pentru spalatorie sunt fonduri, prin programul activitati comerciale si servicii ce poate fi urmarit pe aippimm.ro sau sa ne mai intrebati pe noi, periodic, pe office@addsor.ro. La acelas program se incadreaza si activitatea de comert cu carburanti, insa nu are sanse de aprobare, pentru ca nu obtine un punctaj bun, asa cum obtin serviciile.
O zi frumaosa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello