Intrebare rezolvata

avatar

Submasura 6.2 este eligibila si pentru PFA inregistrata in mediul urban?

Buna ziua,

Nelamurirea mea, in primul rand, este daca aceasta finantare este posibila si pentru infiintare campinguri ca servicii alternative de primire turistica, dar ce imi este neclar se refera la persoanele eligibile. Din ceea ce am inteles solicitantul trebuie sa fie organizat ca personalitate juridica, cel putin PFA dar inregistrat doar in localitatile rurale. Eu sunt organizat ca PFA la Registrul Comertului dar in Bucuresti. Deci pot accesa aceasta submasura pentru infiintarea unui camping intr-o zona rurala?

Va multumesc.

A intrebat Cristian Racaceanu

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 20.01.2018, 12:23

Pt. eligibilitate sunt necesare> Punctul de lucru sa fie in zona rurala, iar stabilirea domiciliului este obligatorie. Cu privire la ,,Campinguri" va rugam sa studiati Ghidul. Acolo scrie daca este sau nu inscris ca serviciu finantabil. Deci, ce se finanteaza. De aici porniti. la proiect nu dati toti bani. Din 3% dati pt. executare 1% si la prima plata restul de 2%. Este corect pentru investitor cat si pt. consultant. Atentie la Autorizatiile de constructii. Beneficiarul le achita si nu sunt deloc ieftine.
Va dorim succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 2.02.2018, 05:07

Nu sunteti eligibil din mai multe puncte de vedere:
- sediul soccial si punctul delucru al solicitantului trebuie sa fie in rural
- campingurile nu sunt eligibile ; sunt eligibile doar pensiunile agroturistice- acestea , prin definitie sunt structuri de diversificare a activitatii unei gospodarii agricole (deci ar trebui sa fiti producator agricol)
Atentie , PFA-ul nu este persoana juridica; este doar o persoana fizica cu dreptul de a face acte de comert (in sensul larg)

Sursa: CISA Consulting, Grigoras Constantin, 0744870210, constantgrig(a)gmail.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello