Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot sa imi promovez un site?

Buna ziua. Am un site si vreau sa il promovez sa ajunga pe prima pagina pe google. Am inteles ca se poate plati pentru asta undeva. Ma poate ajuta cineva cu informatii?

A intrebat Cotrau Claudiu

Raspunsul ales

avatar

Calin Nas a raspuns pe 10.01.2018, 11:11

Buna Claudiu,
un site se poate promova prin Google Adwords pentru a aparea pe prima pagina in cautarea google, insa in momentul cand nu mai platesti reclama o sa scazi rapid in ranking. O alta forma de promovare, care se numeste organica te ajuta sa ajungi in topul cautarilor dupa cuvinte cheie si te mentine acolo. Daca te intereseaza sau vrei sa afli mai multe contacteaza-ne pe www.321media.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Andrei Hurmuzache a raspuns pe 11.01.2018, 13:57

Buna ziua.

Mare atentie...
Exista doua modalitati de promovare in Google:
1. Reclama platita (pay per click -PPC) sau in display (acele reclame care apar pe diverse website-uri) - aici se creaza un cont adwords si se stabilește strategia de licitare pe anumite cuvinte cheie.
2. Optimizarea SEO ( on -site: optimizarea site-ului web si off- site optimizare inafara site-ului)  Acest lucru presupune sa apari intr-un motor de cautare si sa fii indexat printre primele pagini, astfel incat sa apari in mod natural printre primele pagini. Acest lucru inseamna un efort susținut de-a lungul a catorva luni, dar rezultatele sunt pe masura.
Mare atenție la cine apelezi, mai ales la cei care primit rezultate. Nimeni nu poate garanta o anumita pozitie in Google. Este o sabie cu doua taisuri. In cazul in care optimizarea nu este facuta corect Google te poate penaliza astfel incat nu vei mai aparea in rezultatele cautarii.
Un PUNCT foarte IMPORTANT este faptul ca o campanie Google Adwords nu influențează rezultatele in urma cautarii organice (de la punctul 2) si nici invers.

Spor in continuare.

Daca ai mai multe întrebări, raspund cu plăcere.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Brand Style a raspuns pe 20.01.2018, 18:42

Corect, prin adwords (se plătește, nu aveți control total și alte mici inconveniente) sau SEO, periodic sau permanent (se plătește la cel ce face SEO). Pentru oferta sau intelegere amiabila, ma puteti contacta pe e-mail: comanda@brandstil.informatorulbt.ro
Eventual, pentru edificare, imi puteti trimite si un linck spre site-ul dvs.

Sursa: BRAND STYLE

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello