Intrebare rezolvata

avatar

Am deschis un fast food si nu intra clienti. Aveti ideei cum sa-i atrag?

Artera principala. Intr-o zona de case. La 100 m distanta de un liceu (unde elevii nu au voie sa iasa din curte in pauze, precizez). Fara concurenta in apropiere. Si totusi nu am clienti. Practic nu intra lumea.

Multumesc anticipat.

A intrebat George Geo George

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 14.12.2017, 19:28

Oferiti o ambianta palcuta cu muzica si un cadou din partea casei,de exemplu ,"un ceai verde" si o prajiturica,papanasi, etc. Incercati sa oferiti abonamente cu reducere la meniuri pentru elevii care vor sa manance la plecare.Oferiti inernet gratis( cu prize la mese, ca in trenurile occidentale!) ,WIFI gratis sau chiar tablete pe care elevii pot opera , pe perioada cat manaca la dvs. Cu aceste servicii veti fi full! Dati elevilor si nu numai pliante cu aceste noi facilitati! Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ana Roxana Rusu a raspuns pe 14.12.2017, 16:47

Dacă indicatorul LOCAȚIE (cel mai important într-un business este așa cum spuneți) trebuie să atrageți atenția printr-un design deosebit, prin împărțirea de flyere cu oferte speciale, printr-un personal respectuos și prietenos, prin oferirea de mostre din produsele pe care le vindeți.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Andrei Hurmuzache a raspuns pe 11.01.2018, 13:41

Salut. Sper ca nu este prea tarziu daca vin cu un raspuns :)
Te poti promova simplu..., prin Facebook.
Intai trebuie sa vezi carui public te adresezi. In cazul fast-foodul-ui nu cred ca poti segmenta foarte mult categoria de consumatori careia te adresezi.
Poti face un anunt simplu (creativ e si mai bine) in care sa targetezi oamenii din jurul locatiei tale pe o raza de x metri/kilometri.
Chiar daca nu iti vor intra imediat clientii in locatie, dar vei face un brand awarness si vor sti de tine atunci cand li se vor face foame si nu au nimic prin casa... Iar cand vei avea vreo promotie vor avea un motiv in plus sa vina la tine.
Eventual un website cu un meniu cu ceva preturi nu ar strica.
Modalitati de a te promova au spus si persoanele de mai sus.

Spor in business.
Daca ai intrebari, te ajut cu drag.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello