Intrebare rezolvata

avatar

De ce nu primesc nota de lichidare de la Primarie pentru anii 1984-1990?

Am fost la primarie si am depus o cerere pentru a solicita o adeverinta pe salariile intre 1984-1990 si am primit urmatorul raspuns:

-CA RASPUNS LA CEREREA DVS DIN 14 NOIEMBRIE... PRIN PREZENTA VA COMUNICAM CA POTRIVIT ART. 279 DIN CODUL MUNCII REPUBLICAT, VECHIMEA IN MUNCA STABILITA PANA LA DATA DE 31 DECEMBRIE 2010, SE PROBEAZA CU CARNETUL DE MUNCA.
CONFORM ART. 6 (1) DIN DECRETUL NR92 DIN APRILIE 1976, MODIFICARILE INTERVENITE IN EXECUTAREA CONTRACTULUI DE MUNCA DUPA INTOCMIREA CARNETULUI DE MUNCA SE INSCRIU IN ACEASTA IN TERMEN DE15 ZILE DE LA DATA PROCEDURII LOR.

Intrucat simt ca mi sa respins solicitarea pe baza legii sus mentionate rog sa ma sfatuiti daca am pvoie sa primesc nota de lichidare cu salariile mele pe anii respectivi?

Va multumesc.

Cu stima,
Szoke Tibor

A intrebat Tibor Szoke

Raspunsul ales

avatar

Rotariu Ana-maria a raspuns pe 21.07.2020, 22:17

Aveti tot dreptul să cereți acea adeverință,iar primăria avea obligațăa să o eliereze, dar se fofilează dupa legi, decrete și codul muncii ca să nu o faca pentru că la fel ca în alte primării arhiva nu este compiuterizată și ca atare le-ar lua „un secol„ să scoată datele care le cereți și sunt convinsă că nu are nici cine să faca asta „din lipsa de personal„ așa că v-au respins solicitarea că e mai simplu așa. Dar nu va lăsați și dacă la primărie nu reușiți mergeți mai departe la prefectură și dacă măcar acolo lucrurile merg cum trebuie solicitarea dumneavoastră va fi soluționată.SUCCES!!!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello