Intrebare rezolvata

avatar

Casele pe roti (nu rulote) ce aprobari necesita?

Revin cu o precizare in legatura cu ce aprobari sunt necesare pentru amplasarea unei case pe roti. Cand m-am referit in intrbarea precedenta la un teren care nu este in proprietatea nimanui m-am referit la un teren care nu este in proprietatea unei persoane particulare. Intrbarea era daca amplasez aceasta casuta, cum am precizat, intr-o poienita sau intr-un luminis de padure care sunt pe domeniul primariei unde se afla terenul respectiv daca sunt necesare anumite aprobari de la primarie tinand cont de faptul ca aceasta casa pe roti se incadreaza la constructii mobile care nu necesita din cate stiu nici un fel de autorizatii de constructie sau alte avize. Exista asadar vreo taxa ce trbuie platita la primarie in urma amplasarii acestei case pe roti sau necesitatea incheierii unui acord de amplasament?

Va multumesc.

A intrebat Cristian Racaceanu

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 9.11.2017, 14:45

Da, aveti nevoie de un acord de amplasament cu precizarea perioadei , a scopului ( servicii, prezentare etc - sunt sanse mici sa obtineti acordul pentru scop locativ ) si a taxei.
Daca doriti amplasamentul pentru scop locativ ( eventual combinat cu un scop lucrativ) ar trebui sa obtineti concesionarea suprafetei de teren. Atentie la modul de asigurare a utilitatilor si la gestiunea deseurilor.

Sursa: CISA Consulting, Grigoras Constantin, 0744870210, constantgrig(a)gmail.com

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello