Intrebare rezolvata

avatar

Care ar fi costul total (aproximativ) al infiintarii unui magazin mixt in mediul rural?

Buna ziua. As dori sa deschid un magazin mixt la tara, care ar fi costurile totale avand in vedere ca am terenul meu? De asemenea, ce acte am nevoie si unde trebuie sa umblu?

Locatia este una cu vad bun (parerea mea), chiar daca in localitate mai sunt si alte magazine, pe o raza de 1 km nu este nici unul, cei de acolo nu au de unde sa-si cumpere macar o paine, fara sa mearga foarte mult. De asemenea, este pe un drum principal ce face legatura intre localitati mai mari, deci este circulatie. Nu ma astept la profit mare, nici nu este nevoie.

Sfaturile in plus sunt binevenite. Multumesc anticipat!

A intrebat Ursu Paul

Raspunsul ales

avatar

Tehnic Bistrita a raspuns pe 28.10.2017, 09:35

Salut,
Poti alege o constructie pe panouri sandwich. Merge rapid si este foarte practica. Ajuta mult si la partea de imagine..este diferita de clasicele cladiri...etc
150mp aprox 15000euro


Iti recomand sa ai de toate la tara...de la butelii..cuie...gips...mezeluri..la cateva mici articole de imbracaminte...ciorapi dama...silapi...trening copii...plati facturi

Un colt al fumatorului unde poate servii o bere....

Trebuie sa fie un mic pol al rezolvarii cat mai multor cerinte.


Succes!

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Eu Eu Eu a raspuns pe 30.10.2017, 11:38

cost infiintare firma cca 1100 lei (eu va sfatuiesc sa apelati la o firma care se ocupa de toate actele , pe care o puteti gasi ne internet in judetul dv. tot ei va spun exact ce doc. sunt necesare pt deschiderea afacerii dv. - ref. acte)

cost autorizatie de functionare de la primarie (este in functie de primarie)
cost constructie depinde de marimea acestuia (ai putea apela la un container cu izolatie , geam si usa - vezi detalii pe internet)
cost amenajare spatiu depinde de marimea acestuia
cost achizitionare produse spre vanzare  
cost salariat /i + carte/carti munca ale acestora

Luati in calcul controalele si...amenzile aferente in cazul unor neregui...daca apelati la o firma care sa va intocmeasca toate actele , va trebui sa fie o firma care se ocupa intr-adevar de toate acestea (exista si asemenea firme)

Asadar...dupa cum vedeti , nu va pot estima un cost nici macar aproximativ

Succes !!!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello