Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot obtine finantare nerambursabila?

Firma a fost creata anul aceasta in domeniul electric (cod caen 4321 si 7112) si nu am prins punctaj pentru start up nation. Mai exista vreun program asemanator?

A intrebat Claudiu Ciprian Bejan

Raspunsul ales

avatar

Alexandru Ionescu a raspuns pe 26.10.2017, 04:32

Bună ziua,
Un program asemănător nu mai există, cel puțin pe fonduri neramburabile. Dacă societatea este înființată în mediu rural, puteți depune proiectul Dumneavoastră pe Axa 6.4 din Programul Național de Dezvoltare Rurală, în următoarea sesiune care se va organiza în anul 2018. Dacă societatea este înființată în mediu urban, mai aveți șanse la finanțare doar din partea bancilor. Sunt bănci în România care beneficiază de programe unde creditele se pot garanta de U.E până la 75 % din valoarea finanțării, restul îl poate acoperi calitatea planului de afaceri sau o garanție imobiliară din partea Dumneavoastră.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Maria Judea a raspuns pe 26.10.2017, 10:58

Buna ziua
Ambele coduri caen 4321 si 7112 sunt eligibile pe Programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, care este un program multianual de încurajare şi de stimulare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), prin structura guvernamentala din domeniul sprijinirii înfiinţării şi dezvoltării IMM.
Singura problema este ca la conditiile de eligibilitate se cer cel puţin 2 ani calendaristici de la înfiinţare la data deschiderii aplicaţiei electronice de înscriere a planului de investiţii .
Prin Program, beneficiarii eligibili primesc o valoare a AFN de maximum 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA), dar nu mai mult de valorile specificate în anexa nr. 2 la prezenta procedură. Valoarea maximă a AFN nu poate depăşi suma de 250.000 lei pentru fiecare beneficiar.

Maria Judea
maria.judea@yahoo.com
0721239255
https://consultanta-fonduri.blogspot.ro/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 26.10.2017, 16:51

Start Up Nation 2018 cu conditia sa mai umblati la punctaj.

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello