Intrebare rezolvata

avatar

Ce pot sa fac daca o firma de asigurari nu vine sa constate prejudiciul?

Am o polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale, la City Insurance. In data de 17.09.2017 o vijelie a descoperit casa, pe data de 18.09.2017 am contactat firma, am primit un nr. de inregistrare si mi s-a promis ca in 5-6 zile voi fi contactat pentru a veni sa constate prejudiciul dar nimic. Am revenit cu telefon si mi s-a promis ca in cel mai scurt timp voi fi contactat, degeaba astept. Vine iarna, ce pot sa fac, mai stau cu casa descoperita sau ce alternativa mai am?

Cu stima
Nicolae Rista, Arad.

A intrebat Rista Nicolae Ionel

Raspunsul ales

avatar

Gabriel Klein Kiritescu a raspuns pe 10.10.2017, 15:54

Buna ziua,
1. Formulati solicitarea scris, sub forma de notificare sau somatie cu un termen CLAR si transmisa fie printr-un executor judecatoresc fie prin cabinetul unui avocat.
2. Daca nu se prezinta in termenul stabilit faceti fotografii si strangeti cat mai multe dovezi (inclusiv martori) eventual un expert pe care-l platiti si va apucati sa va reparati acoperisul dand si societatea de asigurari in judecata si solicitand sa acopere valoarea contractului de reparatii Contractul il incheiati cu o firma autorizata care sa va faca deviz.
3. Consultati neaparat un avocat.
av. Gabriel Klein Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.avklein.bizoo.ro

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello