Intrebare rezolvata

avatar

Unde gasesc depozite outlet cu marfa din Polonia sau oricare depozit?

Intentionez sa-mi deschid un magazin outlet si nu am gasit marfa buna pana acum.

Am comandat de la un depozit deja , am dat 23 mil pe un mix, cand le-am evaluat si am pus preturi , mi-a iesit un total de 15 mil. Am pierdut din start!

Va rog indrumati-ma/ ajutati-ma!

Multumesc.

A intrebat Adina Cotfas

Raspunsul ales

avatar

Josef Wilhelm a raspuns pe 8.10.2017, 20:06

Buna ziua, probabil nu se castiga cu chinezisme sau turcisme, chiar si marfa din Polonia sa fie mai scumpa si nu e buna pt. piatza din Romania din cauza ca nu sunt cumparatori care pot asa multi bani ca sa aveti si dvs. un castig substantial.
La marfa din Germania cred ca este aceiasi problema , preturi mai mari decat isi poate permite clientul sau decat ar vrea sa dea clientul.
Clientii dirijeaza piata(afacerea)
E greu de gasit marfa online , cel mai bine mergeti direct la firma , alegeti ce va place si ca preti , platiti si duceti marfa acasa. Dupa cateva ture, cand va cunoaste deja firma care detine depozitul puteti si comanda de le distanta (online)
Pt. o va putea ajuta cu un angrosist din Augsburg/Germany va rog sa-l  contactati pe E-mail: mail@schaefer-trading.com     in lb. germana sau engleza

Sursa: www.schaefer-trading.com

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ana Roxana Rusu a raspuns pe 9.10.2017, 17:17

Bună ziua,

vă puteți face cont pe site-ul https://www.zalando-lounge.pl, puteți încerca să achiziționați marfă și de aici https://www.stock-polska.com/ro/,  http://www.fashionstock.hu/ro, https://stockhurt.com/ro/ sau http://www.outlet-babilon.com/ro

Succes în tot ceea ce întreprindeți!

Sursa: Pentru antreprenori am creeat un blog cu sfaturi utile - https://consiliereantreprenoriala.blogspot.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello