Intrebare rezolvata

avatar

Se pot access fonduri europene pentru o mica fabrica de imbuteliere bauturi racoritoare si vin?

Dispun de 10.000 euro un teren in concesiune si as dori sa accesez fonduri pentru o mica fabricuta de imbuteliat bauturi.

Nu doresc neaparat fonduri europene nerambursabile 100%, pot opta si pentru ceva de genul 50% nerambursabili, 50% rambursabili prin credit.

A intrebat Adrian Stancu

Raspunsul ales

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 1.12.2017, 06:17

Buna ziua,,Se pot obtine fonduri nerambursabile, existand mai multe programe eligibile. Trebuie detaliata, insa, putin ideea de afaceri pentru a identifica programul oportun.

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 18.09.2017, 12:34

Informatiile sunt "subtiri" si e greu de dat un raspuns cert!Daca pe hectarul pe care-l aveti veti cultiva pomi fructiferi,puteti obtine fonduri.Daca valorificati propria productie de fructe pentru sucuri ,puteti obtine fonduri.Ambele aceste situatii trebuiesc urmarite.Daca numai imbuteliati este dicutabil si mai degreba ,nu! Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Zoltan Jozsa a raspuns pe 18.09.2017, 09:18

Buna ziua,

Dvs si produceti aceste bauturi sau dar le imbuteliati?
Va putem ajuta dar am dori informatii mai multe despre ideea Dvs de afacere. Ne puteti scrie pe adresa cepusales@cepu.ro sau ne puteti vizita pe www.cepu.ro . Asteptam solicitarea Dvs!
Multumim si mult succes!

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello