Intrebare rezolvata

avatar

Se dau foduri europene pentru laborator(patiserie)?

Am vrea sa ne deschidem un laborator dar nu dispunem de bani necesari.
Ne-am gandit poate prin putin noroc am putea obtine fonduri europene.

A intrebat Ramona Ramona

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 6.09.2017, 09:25

trebuie sa aveti SRL sau SRL D cu Profit si minim 1 an de zile si doar la anul puteti aplica !

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Angel Adrian Eftimie a raspuns pe 6.09.2017, 14:32

Buna ziua.

Nu de noroc aveti nevoie, ci de un plan de afaceri bine pus la punct si de aport financiar propriu. Dupa ce veti face dovada ca afacerea dv este viabila (indiferent de cat de mic este profitul) puteti incerca sa obtineti fonduri europene. Incepeti cu un minim de produse facute ca la carte, promovati-va produsele si veti avea succes. Poate ca nu de la inceput, dar cu multa munca si perseverenta aveti sanse reale de succes.


Sanatate

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 11.09.2017, 07:30

Buna dimineata,
Aveti posibilitatea sa obtineti o finantare nerambursabila, pentru aceasta activitate dar cu conditia sa detineti un aport financiar de apriximativ 10000 Lei.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

DML - Cabinet Individual Expert Contabil Contabil a raspuns pe 6.09.2017, 16:06

Recomand contactarea unui consultant.

Sursa: http://www.contabilgorj.ro/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Zoltan Jozsa a raspuns pe 6.09.2017, 08:49

Buna ziua,

Da, se dau, sunt mai multe programe de finantare care finanteaza astfel de activitati, dar sunt unele conditii de indeplinit, trebuie sa va infiintati si o societate (SRL) ca sa puteti accesa fonduri.Daca aveti nevoie de ajutor, scrieti-ne pe cepusales@cepu.ro sau vizitati-ne pe www.cepu.ro unde avei posiobilitatea sa solicitati o consultanta gratuita.

Mult succes!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz


avatar

Alexandru Ionescu a raspuns pe 6.09.2017, 13:57

Buna ziua,
După înființarea unui SRL sau SRL-D, care trebuie să aibă un cod CAEN specific activității, trebuie să elaborați un plan de afaceri, care trebuie să cuprindă câteva întrebări:
Ce?
Cum?
Când?
Unde?
După ce aveți toate răspunsurile la întrebările de mai sus, va trebuii să vă gândiți de unde luați banii pentru ideea dumneavoastră.
Fonduri nerambursabile sunt la dispoziție în România, importantă este suma de care aveți nevoie, și care sunt sacrificiile pentru aceasta. Fondurile nerambursabile au mai multe direcții, dezvoltarea rurală, creearea locurilor de muncă, dezvoltarea economică a unei regiuni, etc. Toate aceste elemente sunt importante pentru locul unde doriți să desfășurați proiectul, dar va oferă și șansa de care aveți nevoie.

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello