Intrebare rezolvata

avatar

Vreau sa deschid o pizzerie, imi ajung 15.000 Ron la ora actuala pentru asta?

A intrebat Ardelean George

Raspunsul ales

avatar

- - a raspuns pe 28.08.2017, 21:58

Nu ajung, poate 15.000 euro dacă aveți noroc.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Angel Adrian Eftimie a raspuns pe 28.08.2017, 09:28

Buna ziua.

Pentru a primi un raspuns cat de cat, trebuie sa dati detalii. In ce oras doriti sa o deschideti, locatia
(centru comercial mare sau nu) dorita. Una este sa faci o faci intr-un orasel si alta este sa o faci intr-un Mall din te miri ce oras mare.

Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 28.08.2017, 10:31

Nu ajung! Nu am studii in industria alimentara, dar din cate stiu pentru a deschide o unitate de alimentatie publica este nevoie de multe: Spatiul- daca nu este se plateste chirie, Contabil - atentie chiar daca lucreaza 2 ore/ zi BIRUL TAXELOR se face la 8 ore/ zi. Calculati si veti vedea ce sume colosale incaseaza statul pe o parte din timp care nu se lucreaza (in opinia mea este un furt pe fata de stat), Materia prima (carne, branza, ciuperci, bulion, faina, etc), Valoarea utilajelor si consumul de curent electric, Marketingul (pliante, promotii, etc), Cheltuieli cu salariatii, etc, etc. Se considera ca aceste sume se vor derula pe o perioada de cel putin 3- 6 luni, pana cand apare profitul si se poate trage linie. Cum omul trebuie sa manance de cel putin trei ori/zi, personal cred ca se merita. Mai trebuie sa va orientati ca punct forte - locatia, una este in buricul targului alta este la periferie. In caz ca mai sunt ca mine si spun vrute si nevrute este bine sa incercati in prima faza cu o GOGOSERIE (langoseria la mitica). Investitie mica, spatiu mic, program flexibil- maruntis mult. Diversificarea (gogosi cu usturoi mixat, cu leurda, stevie, patrunjel, cu marar, cu dulceata de fructe, cu branza, cu MIERE) si pretul mic la produsul finit va da incredere si cu siguranta veti reusi.

Sursa: Proprie

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello