Intrebare deschisa

avatar

Cat costa infiintarea unui Pfa?

Buna ziua,
Cat ar costa infiintarea unui pfa , comert ambulant si daca trebuie sa ai studii comerciale?

Multumesc.

A intrebat Vasile Olaru

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 5.08.2017, 15:11

Buna ziua,

depinde ce vindeti... daca sunteti producator de fructe ..va puteti vinde produsele fara alta calificare, dar daca vreti sa vindeti produse alimentare va trebuie minim un curs de igiena.
Costul de infiintare...depinde de ce alegeti: aleragtura, timp pierdut si nesiguranta - costul este minim, daca vreti sa faceti treaba cum trebuie apelati la o firma specializata sau macar la un Contabil/Economist/avocat sa va indrume

Mult succes

Sursa: http://dgbusiness-job.ro/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Arthur Wiliam Pricop a raspuns pe 7.08.2017, 22:07

gratis de la 1.07.2017

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 7.08.2017, 10:12

Buna ziua,
Pentru infiintarea unui PFA, este necesar certificatul de calificare pentru activitatea pe care vreti sa o desfasurati, indiferent care ar fi aceasta. Acest certificat se inainteaza, odata cu toate celelalte acte necesare infiintarii, ORC. Costurile sunt de cca 700-800 lei.
Cu stima,
av. Maria Vizitiu Paun

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 5.08.2017, 08:06

,,Daca trebuie sa am studii" - o intrebare ce, in mintea oricarui OM nu trebuie sa existe. Da, pentru ORICE activitate este necesara pregatire si instruire profesionala in domeniul de activitate ales. Pentru a reusi poti fi inzestrat nativ cu anumite aptitudini sau sa le cultivi prin citire, invatare si experienta practica. Un comerciant nu este necesar numai sa insire produsele pe o taraba, sunt necesare foarte multe cunostiinte> module de abordare a clientului, privire, atentie, cum vorbesti- calitatea vocii, ce cuvinte folosesti, selectia cuvintelor - cui te adresezi, cunoasterea produsului, tehnici de achzitie, modul de plata, corectitudine, incredere, confirmare ca in tot ceea ce faceti corespunde activitatii comerciale alese.
Infiintarea unui PFA are ca si costuri ,,denumirea firmei". Succes.

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


avatar

Eduard Klein a raspuns pe 5.08.2017, 14:23

Buna ziua,
Va recomand sa apelati la o firma care infiinteaza societati. Un articol util pe aceasta tema: https://intelirom.ro/infiintare-firma-centru-de-consultanta/

Sursa: http://intelirom.ro

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello