Intrebare rezolvata

avatar

Pentru o afacere in domeniul termopane lemn stratificat pot accesa fonduri nerambursabile?

Sunt cetatean roman cu dubla cetatenie roman/suedez si as dori sa deschid o afacere in domeniul termopane lemn stratificat in mediul rural in jud.Arad. Pot accesa fonduri ?

Ce am nevoie ca sa incep? Proiect, acte, cu cine sa iau legatura?

A intrebat Horga Razvan Razvan

Raspunsul ales

avatar

Tiberiu Benea a raspuns pe 28.07.2017, 09:37

Se pot obtine fonduri europene nerambursabile. Trebuie sa indepliniti cateva conditii. Mai mule informatii: 0735.896 637

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 28.07.2017, 11:30

Buna ziua,

Pentru productie de termopane puteti solicita fonduri nerambursabile, trebuie sa aveti o societate infiintata sau sa infiintati una.Deasemenea sunt si alte conditii de indeplinit.Daca doriti va putem ajuta.Scrieti-ne pe adresa de email cepusales@cepu.ro sau solicitati o consultanta gratuita pe site-ul nostru www.cepu.ro .

Mult succes, toate cele bune.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 4.08.2017, 09:14

Pregatiti-va pentru programul START UP NATION din 2018. Cu aceasta activitate puteti obtine un punctaj bun. Este important sa beneficiati atat de obtinere finantare cat si de servicii de consultanta pentru implementarea proiectului, care sunt, zic eu, foarte importante.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello