Intrebare rezolvata

avatar

As dori sa imi deschid un Centru de ingrijire batrani. Cum sa incep?

As vrea ca azilul sa fie mai mult pe partea paleativa.

A intrebat Bigiu Iuditha

Raspunsul ales

avatar

Daliana Pacuraru a raspuns pe 28.07.2017, 11:42

Care sunt clientii carora ne adresam cu aceste servicii? Este esential sa stabiliti clar si de la bun inceput daca va fi vorba despre un camin de batrani de lux sau unul cu posibilitati mai reduse, mai modest insa care sa ofere conditii optime de ingrijire. Totul se reduce la numeroase aspecte financiare si non-financiare. Stabiliti acest aspect in functie de natura capitalului financiar de care dispuneti, de posibilitatea obtinerii de fonduri si donatii, de locatia in care aveti de gand sa va dezvoltati, de natura si calibrul competitorilor.

De asemenea, nu uitati faptul ca de acest aspect, al profilului clientului ideal se leaga natura politicii de preturi. Asigurati-va ca stabiliti o politica de preturi optima si ca decizia este luata pe baza unor calcule si analize realiste, clare.
Asigurati-va ca obtineti toate autorizatiile, avizele si licentele necesare.
Un camin de batrani trebuie sa asigure cazare, asistenta, hrana si servicii medicale in orice moment. Asa ca veti avea nevoie de personal ce apartine mai multor domenii, de la personal medical, pentru bucatarie, pentru curatenie, asistenta, paza si nu numai.

Sursa: http://ideideafaceri.manager.ro/articole/plan-de-afaceri/plan-de-aface...

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tiberiu Benea a raspuns pe 28.07.2017, 09:40

Sunt fonduri neramcursabile pentru protectie sociala. Maimulte informatii: 0735.896637

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello