Intrebare rezolvata

avatar

Unde gasesc utilaje pentru o tipografie reflexografica?

A intrebat Ionut Pascu Dimitrie

Raspunsul ales

avatar

Dumitrache Daniela a raspuns pe 24.04.2009, 17:50

Ne puteti da mai multe detalii? Eu nu am auzit pana acum de tipografie reflexografica. Eu cunosc urmatoarele modalitati de tiparire: tipar offset, tipar dry offset, tipar prin rotogravura, tipar serigrafic, tipar digital, tipar flexografic (la acesta va referiti?). Daca vom sti mai multe poate va putem ajuta noi cu anumite informatii.

Sursa: http://www.danidachem.ro/

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Holban Dan a raspuns pe 25.04.2009, 12:05

Stimate domn,

Cred ca va referiti la utilaje pentru imprimare FLEXOGRAFICA.

Trebuie insa sa ne spuneti si ce anume doriti sa tipariti cu utilajele respective, deoarece gama de lucrari este mare si masinile sunt de asemenea specializate, cum ar fi tipar de etichete, pungi de hartie, pungi de plastic etc.

Printr-o simpla cautare pe Google site:ro puteti gasi o multitudine de informatii despre masini cu aplicatii diferite dar si despre furnizorii de echipamente.
O alta varianta ar fi sa lansati un anunt sau sa deschideti o discutie pe aceasta tema pe site-ul www.poligrafice.ro care este un portal pentru industria poligrafica din Romania. Este foarte posibil ca furnizorii inscrisi pe poligrafice.ro sa va poata ajuta mai mult.

Sursa: Poligrafice.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Lupan Marius Lupan a raspuns pe 25.04.2009, 19:52

incercati prima data pe internet [google] si scrieti utilajele pe care le doriti si poate va ajuta cu ceva.

Sursa: lupan marius

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello