Intrebare rezolvata

avatar

Renteaza o firma de inputuri agricole si piese de schimb?

Se mai renteaza infiintarea unei firme de inputuri agricole si piese de schimb?Cum pot vinde aceste inputuri,daca furnizorii au sedii in toata tara.iar un fermier poate lua direct de la ei.Deci cum procedez sa cumpere de la mine?

A intrebat Florin Florin

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 22.06.2017, 17:02

Un curs de antreprenoriat, management, marketing va poate da un raspuns concret. Americanii - cei mai buni antreprenori vin cu.... teza- STIINTA CONDUCERII ESTE ACEEA PRIN CARE STII SA PUI LA LUCRU,.IN FOLOSUL TAU, MULTIMEA.
Inca se mai poate. Nimeni nu poate spune cum va arata maine piata capitalista.
Cum se ,,mai " poate reusi? Simplu: Munca, Munca, Munca, Pricepere si daruire profesionala, Strategie de tip ,,consignatie" iti vand produsul si imi opresc ,,micul: serviciu.Seriozitate, corectitudine si nu lasa pe maine ce poti face azi ( ,,dimineata" cand altii ,,morrr,.....mooorrr").
O baza de date de la cei ce ,,vin" si la cei ce ,,pleaca" produsele si banii. Un spatiu adecvat asezat la ,,rascruci de drumuri" proprietate. In plus ceva bani.

Sursa: Proprie

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello