Intrebare rezolvata

avatar

De unde sa incep daca doresc sa imi deschid un magazin mixt la tara?

Buna ziua.

As dori si eu niste informatii cu privire la deschiderea unui magazin mixt la tara. Unde merg prima data ca sa fac firma /acte si ce mai trebuie? Ce fel de firma? De cati bani aproximativ am nevoie? Spatiul il avem, vadul e bun. In momentul de fata se afla tot un magazin acolo.

Va multumesc.

A intrebat Gabor Loredana

Raspunsul ales

avatar

Gabriel Klein Kiritescu a raspuns pe 7.06.2017, 14:17

Buna ziua,
1. infiintarea unei societati comerciale (se face la registrul comertului)
Acte: C.I. rezervare de denumire, Act constitutiv, Contract de comodat sau inchiriere, capital social 9minim 200 lei), declaratii pe proprie raspundere, etc. Durata: Daca o faceti singuira - 1 luna cu alergatura; Daca o face un avocat maxim 2 saptamani. Costuri: Singura cam 700 lei cu capital social, prin avocat, la suma de mai sus se adauga onorariul avocatului.
2. Va sfatuiesc sa va orientati spre un SRL fiind cea mai flexibila forma de dezvoltare a unei afaceri.
3. In afara de suma pentru infiintare, vor trebui bani de amenajare si achizitionarea primelor cantitati de marfa. costurile sunt diferite in functie de ce doriti. Minimum 3000 lei pentru tot si cu aprovizionare zilnica.
av. Gabriel Klein Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.avklein.bizoo.ro

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 7.06.2017, 09:16

Primul pas este acela al infiintarii firmei, indiferent de forma sa juridica. Pentru aceasta este necesara intocmirea unui dosar care trebuie sa contina mai multe documente (act constitutiv, capital social, contract de comodat, declaratii, etc) si care trebuie inaintat Registrului Comertului pentru infiintare si autorizarea activitatii, respectiv a punctului de lucru.
Actele vi le poate intocmi un avocat ori juristii din cadrul registrului comertului.
Cu stima,
av. Maria Vizitiu Paun

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 10.06.2017, 09:21

Infiintare SRL D 200 capital social, SRL 129+50 late information + 200 capital social.

Apoi chiria pe Luna sa spunem 1000 lei/ Luna si marfa o puteti primi gratuit de la furnizori daca vindeti marfa lor timp de x luni!

Bafta

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello