Intrebare rezolvata

avatar

Mai exista vreo cale de a dobandi dreptul de proprietate in procente de 100%?

Buna ziua,

In anul 2010 am cumparat un teren pe care l-am parcelat, e pe PFA. Am divortat in 2015, toti notarii imi spun ca am nevoie de semnatura fostului sot, desi chitantele, respectiv factura, trebuie sa le emit eu. In afara de instanta de judecata, la care nici macar nu stiu ce sa cer dat fiind ca in extrasul CF sunt "EU" PFA, mai exista vreo cale de a dobandi dreptul de proprietate in procente de 100%? Iar daca ajung in instanta, ce anume solicit? Mentionez ca terenul l-am obtinut legal, dar unchiul meu mi l-a vandut doar mie cu conditia verbala ca sa nu impart cu el imobilul!

Multumesc.

A intrebat Pop Mihaela

Raspunsul ales

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 10.05.2017, 08:47

Totusi, in situatia data, este cazul sa consultati un avocat caruia sa-i prezentati contractul prin care ati achizitionat bunul. Inteleg totusi ca aceste teren a fost cumparat de PFA, iar o distinctie ar trebui sa se faca intre persoana fizica autorizata si dvs., desi in practica nu se face aceasta diferenta.

cu stima,
av. Maria Vizitiu Paun

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello