Intrebare rezolvata

avatar

Ce pasi trebuie urmati pentru echivalare master - studii Romania in Italia?

Ce pasi trebuie urmati pentru recunoasterea diplomei de - master in stiinta educatiei -, diploma obtinuta de un cetatean italian in Romania, pentru a putea fi recunoscuta in Italia.

Traduceri, apostile, costuri, etc.

A intrebat Doru M

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.04.2017, 10:38

studiile absolvite de ,,oricine,, indiferent de natura lor,de cetatenie,etc. trebuiesc cu traducere legalizata depuse spre recunoastere in tara unde ,,studiantul-absolvent,, doreste sa si desfasoare o activitate in directia calificarii obtinute ! Numai in tara unde a absolvit nu este nevoie ,fiind recunoscuta ca fiind eliberata de organele competente de acolo . In cazul depunerii diplomei la fortele de munca in vederea obtinerii unui ,,post,, intr o alta tara este nevoie de traducere si acte aditionale pe care le cere fiecare tara dupa regulile lor . Daca primeste angajare ,contract de munca in tara unde sa eliberat diploma ,chiar daca lucreaza in afara tarii ,nu este nevoie deorece incheierea contractului se face in tara care a eliberat actul !
ps. ..am kompletat ,ptr ca unii sau altii ,,frustrati,, dau like.ri negative numai din invidie si nemultumire sufleteasca ! Adevarul este cel scris,sint in cauza,absolvent al unei univ. din tara ,am lasat spre recunoastere in Germania,mi sa recunoscut,am primit diploma germana care este valabila si acceptata de angajator,am putut profesa !!! Nimeni si nimic nu ,,ofera,, dreptul la munca cu ,,diploma romaneasca,, ptr ca acestea de ani buni se cumpara,de aceea realitatea este numai ce i real nu vorbe si cartoane stampilate !!" Multumesc ptr intalegere ,chiar daca unii,altii isi musca buzele !

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello