Intrebare rezolvata

avatar

Credeti ca e rentabila o fabricuta de hartie igienica?

Vreau sa infiintez fabricuta prelucrare celuloza in hartie igienica, servetele, prosoape de hartie.

Practic, prelucrez celuloza si o transform in produs finit - hartie igienica, servetele, prosoape de hartie. Utilaje se gasesc, pentru materie prima ma ajuta producatorul de utilaje.

Credeti ca merita? Ca si investitie disponibila, cca 40.000 euro.

Multumesc.

A intrebat Petrea Marius

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 13.04.2017, 20:03

Buna ziua,

ce doriti dvs sa faceti e o idee buna , cel mai bine ar fi sa faceti cat mai multe produse - servetele umede, hartie igienica, prosoape de bucatarie si altele.

De meritat nu va poate spune nimeni si daca e rentabil sau nu la fel, dar va iasa banutii doar de taxe , impozite , plata furnizorilor, a salariilor, a darilor catre stat, a chiriilor  si de o bere si daca stiti cum sa va faceti publicitate si promovare veti avea succes !

O promovare intensa pe facebook.com cu campanii si concursuri va ajuta ca potentialii clienti sa va cunoasca produsele , o extindere pe Europa -vanzari pe alte tari va ajuta sa va vindeti produsele si participarea la targuri si expozitii la fel.

Daca va merge mintea repede si la rece puteti scoate bani frumosi, spun de 200.000 - 400.000 de euro Venituri si cifra de afaceri pe AN :)

ORICE DECIZIE VETI LUA, DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI RABDARE ca de frecat va freaca destul STATUL, FINANTELE , DUSMANII si ITM-UL !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.04.2017, 10:45

Sincer,parere personala,nu renteaza ! Investitia ,materia prima,etc. nu poate avea rezultate pozitive ,cind in Germania hirtia igenica de fff buna calitate Costa Sub 4 euro!!! Servetele de masa si altele,sub 2 euro! Suma aceasta va poate ajuta in directia infiintarii unei afaceri de ,,actualitate,, ceva ce sa adapteaza momentului! Da ,exista hirtie igenica ieftina si de proasta calitate,dar consider ca nimeni nu mai vrea ziar pe piele lui,asa ca aveti o concurenta f mare care ,,va inghite,, rapid,si investita nu o veti recupera,investind in utilaje care nu vor putea fi revindute !Este numai o parere,dstra hotariti ! Succes

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello