Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru un magazin de haine?

Buna ziua,

Detin srl-d casa de marcat comert ambulant. Doresc sa schimb domeniul de activitate, codul caen corespunzator comertului cu obiecte de imbracaminte.

Este necesara achizitionarea altei case de marcat in situatia in care magazinul va fi punct fix de lucru? Ce alte acte mai sunt necesare?

Multumesc

A intrebat Julian Cico

Raspunsul ales

avatar

Ana-Maria Pirjol a raspuns pe 28.03.2017, 09:49

Buna ziua, sa inteleg ca vreti sa va deschideti un magazin cu vanzare cu amanuntul al imbracamintei?!. In acest caz trebuie sa deschideti la Registrul Comertului punctul de lucru si sa va autorizati codurile 4751, 4764,4771, 4772. Aveti nevoie si de casa de marcat (separat de cea cu comertul ambulant) care sa contina codurile de imbracaminte si sa fie fiscalizata pe adresa punctului de lucru unde veti desfasura activitatea de comert cu imbracaminte. O sa mai aveti nevoie si de autorizatie de la Primaria din localitatea respectiva.
Un alt amanunt pe care ar trebui sa-l stiti este acela ca daca achizitionati imbracaminte de firma veti avea nevoie de certificat de conformitate de la distribuitorul autorizat.

In speranta ca v-am putut fi de folos, va mai astept si cu alte intrebari.

Pirjol Ana-Maria - consilier juridic - Bacau - 0744120030

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello