Intrebare rezolvata

avatar

Mai este rentabil un magazin de haine?

Buna ziua!

Vreau sa deschid un magazin de haine in Campulung Muscel, un orasel micut,cu o economie ,,la pamant,,.

Am gasit un spatiu relativ ieftin ( 600 lei pe timp de iarna incluse utilitatile) intr un complex de magazine; m-am interesat si in privinta contabilului pe care il voi plati, am stabilit si statutul juridic al firmei ( SRL-D), dar nu stiu daca va fi o afacere din care sa pot trai decent.

Nu stiu nici ce suma as putea investi in marfa pentru inceput, nu stiu daca ar fi mai convenabil sa apelez la producatori si sa renunt la clasicul ,,Dragonul Rosu,, ... fiind spatiul intr un complex si concurenta este mai mare ... am facut un calcul in mare, iar pentru a acoperi ,,daturile lunare,, ( chirie, contabil, carte de munca,,) am nevoie sa scot un profit de 150 lei ... va rog, am nevoie de sfaturile dvoastra!

Va multumesc anticipat!

A intrebat Magda Vladau Magda-mariana

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 27.02.2017, 09:37

Fiecare comerciant e diferit de vecinul sau alti comercianti, puteti sa aduceti produse care nu se gasesc in zona ca sa va diferentiati de concurenta .

La inceput trebuie sa aveti un stoc mai mare de produse care se recupereaza din vanzari intre 5 luni si peste 2 -3 ani, daca incepeti este o investitie pe termen lung.

Infiintare SRL-D =200 lei pe care ii recuperati dupa 2,3 zile dupa ce contul la banca este activ+ stoc marfa minim 1000 de euro+ chirie spatiu x lei+ darile catre STAT - Finante+ Contributiile aferente salariilor date + salariul pe cateva luni - faceti dvs un calcul matematic.

Sunt care inchid dupa 2,3 luni de la incepereea activitatii si altii cand ies la pensie si fiecare are un secret doar de el stiut !

Orice decizie luati VA DORESC NERVI TARI SI RABDARE CA RESTUL VINE DE LA SINE.

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello